StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мірзоян мало не побився зі зрадниками "Кроликами" на похоронах Ніни Матвієнко

15 листопада 2023, 13:34
Арсен Мірзоян був категорично проти появи Данильця та Моїсеєнка на церемонії прощання з Ніною Мітофановною.
Володимир Данилець, Володимир Моїсеєнко, Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян розповів про свою реакцію на появу "Кроликів" на прощанні з Ніною Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/vdanmos, instagram.com/arsen_mirzoian

З дня смерті легендарної української співачки Ніни Матвієнко пройшло вже більше місяця, але лише зараз її сім'я знайшла в собі сили говорити про це. Так український співак Арсен Мірзоян, який був Ніні Митрофанівні зятем, розкрив обставини смерті артистки.

Також музикант прокоментував поява комік-дуету "Кролики", Володимира Данильця та Володимира Моїсеєнка, на церемонії прощання з Матвієнко. Гумористи до повномасштабної війни активно співпрацювали з країною-окупантом, просували пропагандистські наративи про "братні народи", були внесені в базу "Миротворця".

В Україні "Кроликів" вважають зрадниками, і на прощанні з Ніною Матвієнко вони стали гостями несподіваними і не дуже бажаними. Мірзоян в інтерв'ю для "Слава+" зізнався, що навіть хотів вигнати їх з похорону.

відео дня

"У мене там стояв мій знайомий, я кажу: "Максе, давай їх прибирати".Мене почали зупиняти: "Арсене, та не роби цього, ще не вистачало тут скандалу". Хоча я хотів їх вивести, а потім думаю, ладно. Я відійшов. ... Я хотів їх вивести ще раніше, щоб вони не встигли дійти. Але мені сказали: "Арсене, не чіпай. Якщо вони хочуть попрощатися...", - згадує артист.

Він також зазначив, що не знає, навіщо Данилець та Моїсеєнко прийшли на похорон Ніни Матвієнко: "Я не знаю, що це було. Я взагалі запитав, що вони роблять в Україні".

Раніше український співак Melovin ексклюзивно розкрив подробиці своєї хвороби, про яку дізнався лише завдяки випадковості. Артист зізнався, як недуга змінила його життя.

Також стало відомо, що українська акторка і зірка серіалу "Будиночок на щастя" Віталіна Біблів змінила ім'я. Артистка розповіла, що підштовхнуло її до цього рішення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти