StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото доньки

7 червня 2022, 09:00
Пара приїхала на ювілей.
Меган Маркл і Принц Гаррі
Меган Маркл і Принц Гаррі / Instagram

Герцог і герцогиня Сассекські опублікували нову фотографію Лілібет в день її першого дня народження в Frogmore Cottage під час платинового ювілею.

За інформацією The Daily Mail, як відомо, Гаррі і Меган влаштували" розслаблену " вечірку в саду Для маленької Лілібет в маєтку Віндзор зі святковим тортом, повітряними кулями, іграми для вечірок і закусками для пікніка.

На офіційній фотографії вона зображена в свій день народження з рудуватими локонами, посміхається і одягнена в блідо-блакитне плаття з білим бантом у волоссі.

відео дня

читайте такожПринц Вільям і Кейт Міддлтон показали милі фото до 10 річниці шлюбу

Це друге офіційне фото Лілібет після того, як 23 грудня герцог і герцогиня Сассекські випустили різдвяну листівку.

Коли принц Гаррі теж був один рік, його зображували з його фірмовими рудуватими локонами, схожими на те, як зараз виглядає його дочка.

Знімок Лілібет зробив фотограф і друг пари Місан Гарріман, який був присутній на невеликому пікніку зі своєю дружиною, дітьми і, як повідомляється, членами королівської сім'ї.

Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото доньки

Принц Гаррі і Меган Маркл рано покинули Platinum Jubilee-пропустивши вчора конкурс краси і королеву на балконі-вони вилетіли назад на приватному літаку до Каліфорнії з багажем, який, мабуть, включав в себе дерев'яні гойдалки, схожі на ті, що були подаровані Вільям і Кейт принцом Чарльзом.

Каліфорнійська пара опублікувала фотографію через кілька годин після того, як герцог і герцогиня Кембриджські розмістили фотографії в соціальних мережах, що показують моменти ювілею, включаючи нові фотографії Луї з його батьком, Вільямом і Кейт, а також дітей - принцесу Шарлотту і принца Джорджа.

Нагадаємо, принц Гаррі і герцог Сассекський трохи оголився перед камерами. Гаррі готувався до матчу з поло і в цей момент його зняли журналісти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти