StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Маша Єфросиніна розповіла, як її знудило прямо на сцені: "Здавалося, що від мене тхне"

10 травня 2023, 22:09
1854
Єфросиніна і Полякова поговорили про вагітність і пологи, як дорослі дівчатка.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна розповіла, як під час першої вагітності її знудило прямо на сцені / instagram.com/mashaefrosinina

Українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна вразила шанувальників максимальною відвертістю - в ток-шоу "Дорослі дівчата", в якому вона бере участь разом зі своєю подругою, співачкою Олею Поляковою, вона торкнулася теми вагітності, а вірніше того, що залишається "за кадром".

Подруги з гумором ділилися власним досвідом дітонародження і пов'язаними з цим проблемами. Єфросиніна розповіла, що довгий час приховувала першу вагітність, і намагалася працювати в колишньому режимі. Однак найсильніший токсикоз значно ускладнював для неї це завдання.

"У мене був тупо дикий токсикоз. Я тоді вела ранкове шоу і я блювала просто в перервах на рекламу. Я вилітала: за 30 секунд треба було проблюватися і за 30 секунд треба було ще повернутися. І мені весь час здавалося, що від мене тхне чимось", - розповіла ведуча.

відео дня

Одного разу вона не змогла стримати блювотні позиви, і її знудило прямо на сцені. Вона вела корпоратив з Юрієм Горбуновим, і, так як вагітність Єфросиніна приховувала, глядачі вирішили, що ведуча просто перебрала з алкоголем.

"Один раз ми з Юрою вели корпоратив у великій компанії, і я блюванула прямо на сцені. Я випила яблучний сік і як у кіно: б-е-е", - поділилася неприємними спогадами Маша, супроводжуючи свою історію характерним жестом рукою.

Раніше Маша Єфросиніна висловилася про свою молодшу сестру, яка раніше була невісткою Віктора Ющенка, а тепер живе в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні.

Також ведуча розповіла, як зустрічала Великдень цього року в травмпункті - через безглузду випадковість її син потрапив в опікове відділення, в чому Єфросиніна звинувачує себе.

Інші новини про Машу Єфросиніну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти