StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

ЗМІ: Остапчук виїхав до Греції на корпоратив для олігарха з РФ

16 червня 2023, 15:48оновлено 10 серпня 2023, 23:28
Український телеведучий Володимир Остапчук потрапив у величезний скандал.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук тепер виправдовується і каже, що не знав/ instagram.com/vova_ostapchuk/

Український телеведучий Володимир Остапчук потрапив не просто в скандал, а в справжнісіньке скандалище.Так, спритний і велелюбний телеведучий виїхав з України, скориставшись свої публічним статусом, до Греції. Але навіть не з метою відпочинку. А щоб заробити грошенят у російського олігарха Леоніда Арапова.

Про це повідомляє Telegram-канал "Культурна пральня".


Повідомляється, що Остапчук поїхав провести корпоратив для його дружини - Юлії Буряк, яка відзначила свій день народження 15 липня. До речі, активно ділилася фоточками з Міконоса дружина Остапчука, 22-річна Катя Поплавська.

відео дня

Завдяки її активному Instagram і стало зрозуміло, що вона знаходиться в Греції, де їй, до речі, стало погано.

До речі, сама іменинниця Юлія Буряк просила гостей не викладати фото і відео з дня народження в соцмережі. Адже серед присутніх були і росіяни, в тому числі засвітилася відома московська тусовщиця Анна Івченко. Проте, все ж одне відео з'явилося. На ньому Остапчук веде захід російською мовою.

Ведучий вже навіть дав виправдувальні коментарі каналу, де божився, що не знав про російського олігарха і росіян на святі. Але все ж визнав, що на корпоративчик виїжджав.

"Так, на відео я. Але я читаю, що пишуть - і розумію, що це замовлення на мене, тому що пишуть про те, що не є правдою. По-перше - замовниця з Одеси. Її чоловік також українець. Крім того, організатори повідомляли, що вони, як і гості, донатять мільйони на нашу армію. Я знаю, що колишній чоловік Буряк з Росії, але вона давно розлучилася з ним і не була в Росії з моменту початку повномасштабного вторгнення. Свято проводив на українсько-російському, бо були ще гості з Грузії. Якби я знав напередодні, що там буде хтось із росіян, я б не взяв цю роботу", - прокоментував Остапчук.

До речі "Культурна пральня" повідомляє, що ще два дні тому Юлія Буряк, за інформацією росЗМІ значилася офіційною дружиною російського олігарха. Гугл знав, а Остапчук - ні.

Канал також показав скріни листування Остапчука зі своїм менеджером, де він погрожує звільнити працівника. Також, схоже, що днями з'явиться і інформація про українських артистів, які розважали російського олігарха.

І можна припустити, що Остапчук не знав, які люди зберуться на свято. Однак залишається відкритим питання виїзду ведучого на корпоративи під час війни. Виходить, кожен українець має право виїжджати на роботу за кордон, а за фактом такого права ні в кого немає.

Нагадаємо, раніше нова обраниця телеведучого, шоумена і актора Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, коли почалися їхні стосунки. Інформацію вона розкрила, коли спілкувалася з фоловерами в Instagram.

Також відомий український телеведучий, шоумен і актор дубляжу Володимир Остапчук поділився, чим його підкорила нинішня дружина - 22-річна журналістка Катерина Полтавська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти