StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мама без макіяжу, тато закоханий: Катя Осадча та Юрій Горбунов показали сімейну ідилію біля ялинки

1 січня 2023, 19:17
Пара ведучих з синами на руках звернулася до всіх співвітчизників.
Катя Осадча, Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов з синами привітали українців з Новим роком / instagram.com/kosadcha

Українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча у спірному питанні про те, чи варто святкувати Новий рік, коли в країні війна, встала на бік тих, хто вважає за краще по максимуму проживати кожен момент життя, який дарує українцям ЗСУ.

На своїй сторінці в Instagram вона показала, як відзначає свято, яке раніше асоціювалося у людей зі щастям і надіями на майбутнє, а зараз - з вірою в мир та перемогу України на російським окупантом.

Звичайно, ведуча не стала влаштовувати гучних вечірок і хвалитися цим в соціальних мережах - 2023 рік вона зустріла в компанії чоловіка, шоумена Юрія Горбунова, та їх двох спільних синів - Івана та Данила.

відео дня

Обійшлося і без пишних святкових нарядів - знамените сімейство святкувало Новий рік по-домашньому: Катя без макіяжу і зачіски в простому білому костюмі з сорочки і брюк, Юрій - в сорочці і штанях з ніжністю поглядає на дружину, хлопчики на руках у батьків - в домашньому одязі.

Всі разом вони позували біля скромно прикрашеної ялинки. "Наша родина вітає вас з Новим роком 2023. В єдності ми сильні❤️ ми обов’язково переможемо", - підписала знімок Осадча.

У коментарях зіркову пару, яка вважається однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі, також вітають зі святом, і бажають поповнення в родині Горбунових-Осадчих, мовляв дуже вже не вистачає їм ще маленької донечки.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча та Юрій Горбунов з синами привітали українців з Новим роком / instagram.com/kosadcha

Раніше дружина українського режисера і захисника України Олега Сенцова показала, як виглядає їх новонароджений син Дем'ян - Вероніка Велч відзначила схожість батька та сина.

Також Лія Меладзе, починаюча співачка, яка брала участь у проєкті Голос країни, і донька Костянтина Меладзе, показала рідкісне фото своєї рідної матері.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти