StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Люблю українську, але більше грошей мені приносить російська": Лобода вказала на черговий фейк росіян

31 жовтня 2022, 22:12
Українська співачка Loboda залишилася вірна собі і своїй країні, незважаючи на численні провокації з боку ворога.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода, яка в безчесній війні Росії проти України, підтримала свою країну, поділилася черговим пропагандистським фейком.

Мабуть, пропагандисти ніяк не можуть прийняти те, що Світлана Лобода може не підтримувати терористичну державу, яка краде і ґвалтує слабких - жінок і дітей. Тому воно періодично продукують фейки, щоб очорнити співачку в Україні.

"Я говорила російською і буду говорити, як і мої родичі. Для мене це перша рідна мова, а зараз мова, якою я заробляю і якою говорить моя країна. Я знаю українську, я люблю українську, але більше грошей мені приносить російську", - нібито сказала Світлана Лобода.

відео дня

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Ані Лорак вирішила, що вже можна не ховатися в своєму злочинному замовчуванні війни в країні, яка подарувала їй життя і популярність.

Кароліна Куєк продовжує "харчуватися" в країні, яка щодня обстрілює мирних жителів України ракетами. І робить це, здається, з великим апетитом.

Після тривалого мовчання в інформаційному просторі, Лорак явила світу своє потворно розповніле тіло. Яке вона, втім, як і раніше намагається втиснути в образ сексі-Діви.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти