StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я люблю вас безмежно": співачка Камалія вразила шанувальників - причина

6 вересня 2024, 13:16
813
Камалія зворушила фанатів привітанням доньок з 11-річчям.
Камалія з дітьми
Камалія привітала своїх дітей зі святом / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Українська популярна співачка Камалія Захур привітала своїх дочок Арабеллу і Мірабеллу з днем народження. Дівчаткам-двійнятам сьогодні, 6 вересня, виповнилося вже 11 років.

На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала відео, в якому показала архівні кадри з доньками і здивувала, як швидко вони виросли.

відео дня

"Мої найдорожчі, мої сонечка, Мірабелла і Арабелла! Сьогодні для нас із татом особливий день, бо саме сьогодні ви, мої золоті, святкуєте свій 11-й день народження! Як швидко летить час, як же сильно я вас люблю! Ви - найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля Моя гордість, моя радість щодня. Я захоплююся вашими перемогами, вашим сміхом і вашою безмежною добротою. Люблю вас безмежно, мої маленькі принцеси", - написала співачка.

Камалія
Камалія / інфографіка: Главред

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, акторка, модель, авторка-виконавиця. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки почалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Співачка Камалія - останні новини по темі

Раніше українська співачка Камалія зізналася, що не розповіла дітям про її розлучення з Мохаммадом Захуром. Вона наголосила, що колишній чоловік заборонив їй робити це до повноліття дівчаток.

Також стало відомо, що у розлученої Камалії психологічні проблеми, у зв'язку з якими їй необхідні регулярні консультації з фахівцем. Співачка розкрила причину свого сильного стресу.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти