StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Найкраща мама в світі": старша дочка Ольги Фреймут ніжно привітала її з днем народження

26 лютого 2024, 18:49
Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут 25 лютого відзначала день народження. Її старша дочка, Злата Мітчелл душевно привітала маму.
Фреймут, дочка
Злата Мітчелл привітала маму Ольгу Фреймут з днем народження / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Легендарна українська телеведуча і світська левиця Ольга Фреймут відзначила 42-й день народження. Зі святом маму душевно привітала її старша дочка Злата Мітчелл на своїй сторінці в Instagram.

18-річна Злата написала своїй знаменитій мамі теплі слова-привітання."З днем народження, найкраща мама у світі! Творча сила, внутрішній вплив, культурна ікона, що б ми без тебе робили?", - звернулася до матері Мітчелл.

Фреймут дочка 2

За тиждень до цього, до слова, Ольга Фреймут теж привітала Злату з днем народження.

відео дня

"Донечко, я так люблю бути твоєю мамою. Будь щаслива, моя дівчинка! З 18-м Днем народження тебе" , - написала телеведуча.

Фреймут також опублікувала архівне фото з донькою.

Фреймут дочка 2

Хто така Ольга Фреймут?

Ольга Фреймут - (справжнє ім'я при народженні Ольга Михайлівна коник, зара - Локотко) - українська телеведуча, журналістка, письменниця і модель.
Прославилася в якості ведучої програм "Підйом", "Шоуманія", "Хто зверху?", "Ревізор"на "Новому каналі", а також "Голос країни. Перезавантаження" та "Інспектор Фреймут"на телеканалі "1+1". У 2018 році стала "Директором школи панянок" в реаліті-шоу "Від пацанки до панянки". У 2020 році стала учасницею проекту "Танці з зірками", повідомляє"Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше 17-річна дочка української ведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл, яка живе в США, не стала приховувати, що, крім освіти і хобі, вона вчиться самостійно заробляти і осягає перші ази викладацької діяльності.

Раніше також стало відомо, що Фреймут, в компанії своєї старшої дочки відвідала Львів, де провела лекцію про хороші манери під час війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти