StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Лихоманка та втрата свідомості": Ксенія Мішина загриміла в лікарню

30 липня 2023, 12:12
1371
Зірка "Кріпосної" поскаржилася на дороге медичне обслуговування.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина потрапила в лікарню з отруєнням / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

Українська акторка Ксенія Мішина шокувала шанувальників знімками з лікарні - вранці на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на яких лежить на лікарняному ліжку з крапельницею в руці.

Як з іронією зазначила артистка, її організм вирішив влаштувати їй вихідний. Правда, з не дуже приємними наслідками. Вчора вдень Мішиній потрібна була допомога лікарів, так як у неї з'явилися симптоми гострого харчового отруєння.

Вона зізналася, що всьому виною неякісні устриці і морепродукти. Через них акторка весь день провела під крапельницями, а вночі її "штормило" і лихоманило. На щастя, до сьогоднішнього ранку Ксенія вже відчувала себе досить добре щоб повернутися додому.

відео дня

У сторіс Мішина попередила фанатів бути більш уважними до свого здоров'я, тому що лікування їй, схоже, обійшлося в досить кругленьку суму.

Втім, воно мало свій вражаючий ефект. Після харчового отруєння і медичних процедур у акторки все ще залишилися сили дотримуватися своїх ранкових ритуалів. Наприклад, вона показала, як робить вакуум живота, який забезпечує їй бездоганний рельєфний прес.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина потрапила в лікарню з отруєнням / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар зізналася, що їй пропонували посаду міністра культури України, від якої, на розчарування шанувальників, вона відмовилася.

Також в мережі з'явилося відео, як Кароль станцювала в ресторані з чоловіком, яким виявився учасник шоу Танці з зірками Дмитро Жук. Син Тіни танців мами не оцінив.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти