StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Леся Нікітюк розкрила пікантну подробицю свого особистого життя

21 лютого 2024, 15:03
Леді Ле вже досить велика дівчинка, і може навіть в коханні грати за своїми правилами.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у стосунках / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українська ведуча Леся Нікітюк приховує своє особисте життя. Достеменно відомо, що 36-річна шоувумен жодного разу не була заміжня, а єдині заручини, які тривали близько двох років, були розірвані.

Проте фанати харизматичної блондинки відмовляються вірити, що вона самотня. У її блозі в Instagram Нікітюк регулярного запитують про те, чи є у неї шанувальники.

І нещодавно Леся все ж зізналася - вона перебуває у стосунках. Правда, не в класичному, консервативному розумінні цього слова. "Конкретно зараз я у вільних відносинах. Open relationship", - заявила ведуча.

відео дня

Вільні або відкриті відносини - термін, який позначає немоногамні стосунки, в яких партнери хочуть бути разом, бути парою, проте не виключають романтичні та/або сексуальні відносини з іншими людьми. І таке оригінальне рішення Лесю Нікітюк, схоже, абсолютно влаштовує, якщо судити по її закоханому емодзі.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у стосунках / instagram.com/lesia_nikituk/

Раніше український шоумен і батько трьох дітей Анатолій Анатоліч відверто розповів чи піде він воювати після чотирьох невдалих спроб стати на військовий облік.

Також травесті-діва Монро розкрила подробиці свого трансгендерного переходу і зізналася, що змінила прізвище. Невгамовна Монрітта розповіла про складність таких трансформацій.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти