StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарна група Guns N' Roses підтримала Україну і присвятила українцям пісню

4 червня 2023, 14:32оновлено 14 червня 2023, 11:49
Легендарний американський рок-гурт Guns N' Roses 3 червня дав концерт у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів – Абу-Дабі.
Guns N ' Roses, Україна
Guns N ' Roses підтримали Україну на концерті в ОАЕ / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і УНІАН

Легендарний американський гурт Guns N' Roses дала концерт у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів – місті Абу-Дабі. Як повідомили представники "Української громади ОАЕ" в мережі Facebook, виступ музиканти розпочали зі своєї легендарної пісні Civil war, присвяченої Україні та українцям.

"Вночі в Абу-Дабі легендарні Guns N' Roses почали свій світовий тур солдаутом і з піснею, присвяченою народу України. Дякую за підтримку, легенди!", - йдеться в пості.

До слова, дана композиція була написана вокалістом Guns N' Roses Екслом Роузом, гітаристом слешем (Сол Хадсон) і бас-гітаристом Даффом Маккаганом. Трек вперше був опублікований ще в 1990 році на збірці Nobody's Child: Romanian Angel Appeal.

відео дня

На відео записах концерту було чітко видно, як на величезному екрані за спиною музикантів з'являються кадри війни в Україні, яку розв'язала Росія.

Нагадаємо, раніше легенда світової попмузики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі - Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S.R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Guns N' Roses разом з The Rolling Stones публічно висловили свою підтримку Україні у війні проти Росії.

"Роллінги" під час виконання свого хіта Gimme Shelter в лондонському Гайд-парку показали на великому екрані кадри вибухів і руйнувань, які скоїли російські окупанти на території України. Згодом на екрані за спиною замайорів великий український прапор. Причому глядачі дуже добре відреагували на символічний жест рок-музикантів.

А Guns N' Roses на стадіоні Tottenham Hotspur Stadium в Лондоні організатори прикрасили сцену українською символікою - на сцені були наші прапори, а зал і сцена регулярно підсвічувалися жовто-блакитними кольорами.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти