Кучерява білявка: Катерина Кухар здивувала знімками з юності

8 жовтня 2024, 19:39
356
Українська балерина виявилася великою прихильницею експериментів із зовнішністю.
Катерина Кухар
Катерина Кухар новини - як Катерина Кухар виглядала в юності / колаж: Главред, фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Прима-балерина і Народна артистка України Катерина Кухар зробила свою зовнішність візитною карткою - численні прихильники звикли бачити витончену танцівницю з темним волоссям і в стильних вбраннях з акцентом на жіночність.

Утім, нещодавно з'ясувалося, що шлях до цього образу для артистки був сповнений несподіваних метаморфоз. Так у своєму блозі в Instagram Кухар опублікувала ролик, який складався з фото з різних періодів її життя.

У кадр потрапили і вельми незвичайні "екземпляри". Наприклад, у підлітковому віці та юності балерина фарбувала волосся в блонд, а часом навіть робила завивку.

відео дня

У такому образі танцівниця ледь впізнавана. Однак еволюція Катерини Кухар все ж привертає увагу.

Катерина Кухар
Катерина Кухар новини - як Катерина Кухар виглядала в юності / колаж: Главред, фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Хто така Катерина Кухар?

Катерина Ігорівна Кухар - українська артистка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, народна артистка України. Керівник Київського державного професійного хореографічного коледжу, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Марічка Падалко розповіла про ревнощі в шлюбі з Єгором Соболєвим. Вона зізналася, що може бути істеричною і надмірно емоційною, коли мова заходить про її чоловіка.

Також стало відомо, що Руслана готується стати матір'ю. Співачка розповіла, чому не займалася дитячим питанням раніше, та чому зараз, щоб завагітніти, їй потрібна допомога фахівців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти