StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хто ця дама: Катерина Бужинська показала себе в 18 років - схожість ледь помітна

27 лютого 2023, 11:27
За 25 років Бужинська сильно змінилася - незмінним залишився лише її чудовий талант.
Катерина Бужинська
Катерина Бужинська показала, як виглядала в 18 років / instagram.com/buzhynska

Українська співачка і Народна артистка України Катерина Бужинська зробила свою привабливу зовнішність фірмовим знаком, за яким її впізнають не менше, ніж по її чарівному меццо-сопрано.

Нерозумно заперечувати, що над своєю красою артистка працює довго і наполегливо. Але найбільше помітна еволюція Бужинської на фотографіях з її юності. Нещодавно вона на своїй сторінці в Instagram поділилася знімком, на якому, за її словами, їй 18 років.

Кадр, знятий в 1997 році зображує співачку з кубком і букетом квітів в руках. На зорі своєї кар'єри Катерина стала лауреатом безлічі премій. Коли їй було 18 років, вона отримала гран-прі на фестивалях "Молода Галичина" і "Крізь терни до зірок", та першу премію на "Пісенному вернісажі". Ймовірно, приз в руках співачки - одна з цих нагород.

відео дня

На знімку юна Бужинська позує в яскраво-червоній сукні з відкритими плечима і високими рукавичками, губи також нафарбовані червоною помадою, та в цілому макіяж на співачці досить стриманий. Зате волосся укладене по моді кінця дев'яностих - складне, багатошарове укладання з високим начосом.

У цій дівчинці ледь впізнається та Катерина, до якої звикла більшість її шанувальників, але вже в 18 років у погляді артистки читалася цілеспрямованість і непереборне бажання показати глядачеві свою душу через пісні.

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська показала, як виглядала в 18 років / instagram.com/buzhynska

Раніше американську акторку Дженніфер Лав Хьюітт заплювали за фотошоп і пластичні операції: зірка фільму "Серцеїдки" показала "чесне фото" - її не впізнали без макіяжу і фільтрів.

Також 41-річна світська левиця Періс Хілтон вперше показала обличчя новонародженого сина - вона назвала первістка незвичайним ім'ям і не може натішитися появі хлопчика.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти