StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ксенія Мішина показала карколомний образ в червоно-чорних тонах

1 січня 2024, 20:17
681
Ксенія Мішина одягла червоне пальто з червоними колготками. Візажисти зробили ефектний макіяж, а стилісти зачіску в стилі "мокрого ефекту".
Мішина, новий костюм
Ксенія Мішина взяла участь у новій фотосесії / колаж Главред, фото Instagram

Відома актриса і колишня учасниця реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина взяла участь у новій стильній фотосесії. Свіжі фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина вибрала наряд в червоно-чорних тонах. Спершу вона одягла червону блузку, яку доповнила чорним жакетом. Зверху знаменитість вбралася в Червоне довге пальто і завершила образ червоними ж колготками.

Крім того, актриса одягла золотисті масивні сережки, а стилісти зробили зачіску в стилі "мокрого ефекту". А візажисти створили для такого образу щільний макіяж з акцентом на золотисті повіки і насичено-бордову помаду на губи.

відео дня
Мішина, новий костюм

Нагадаємо, раніше стало відомо, що телеведуча 1+1 Наталія Островська стала мамою. Нестямі від щастя, вона вже розкрила стать дитини і показала його перші фото з пологового будинку.

Також український співак Павло Зібров розкрив секрет ідеальних відносин з дружиною. Скоро артист відзначатиме зі своєю обраницею перлове весілля - 30 років у шлюбі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти