Ксенія Мішина майстерно поставила на місце всіх хейтерів з шоу Холостячка

23 грудня 2020, 19:42
Акторка Ксенія Мішина, яка в 2020 році стала першою Холостячкою на СТБ, відповіла на звинувачення хейтерів, які атакують її з фіналу шоу.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / 1+1

Акторка театру і кіно Ксенія Мішина в шоу Холостячка вибрала у фіналі Олександра Еллерта, і глядачі шоу, які симпатизували другому чоловікові - Олексію Тригубенко ополчилися на неї в соцмережах.

Олександр Еллерт запропонував хейтерам не чіпати Мішину, а висловлювати все на його сторінці в Instagram, але це не подіяло, і напередодні постшоу Холостячка, Ксенія сама звернулася до фанатів і хейтерів в Instagram

"За останній тиждень ми з вами спостерігали, як оголився цілий пласт проблем у нашому суспільстві. Величезна кількість страхів, які керують вибором дівчат. Страх бідності, незахищеності, гонитва за сумками, шубами, затишним будинком і повна відсутність довіри до світу.читайте такожХолостячка 2020 як пройшов фінал 18-12-2020 Я не кажу, що погано прагнути до матеріальної захищеності і благополуччя, але не тільки за рахунок мужика ж, у вас же ще є ви!",- написала дівчина в новому пості.

відео дня

Вона прокоментувала основні претензії, які їй протягом тижня виставляють хейтери, і розставила все по місцях.

"Я розумію, чому так бомбануло. Багато хто побачив в одному з героїв - шанс! Багато так і писали: Ксюша, ти впустила свій шанс. Я не сперечаюся, для когось так і є, і зустрівши такого чоловіка, дівчина з такою позицією навіть подумає, що закохана, адже разом з ним отримає задоволення своїх матеріальних і емоційних проблем. А натомість із вдячності даруватиме йому сек$. Так виходить?!) Особисто мені це пахне смаженим, вже вибачте", - пише Ксенія

Артистка відповіла на звинувачення в тому, що вона "брехала" і "робила боляче" тим, що не вибрала Олексія.

"Йдемо далі, багато хто звинувачував мене в тому, що я обманювала і заподіяла біль людині. Біль, можливо. Але, на щастя, у фіналі залишалися усвідомлені чоловіки, які йдучи на проект розуміли, що так може бути з кожним. Обманювала я?! Ну Камон! Звичайно ні, в цьому ж і є суть реаліті, мені підібрали з тисяч заявок такі типажі, які спочатку мені підходили", - пояснила вона.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / Instagram

"Тому дівчатка, я вам бажаю: любіть себе, поважайте, не шукайте легких шляхів, а шукайте способи розвиватися, щоб в момент коли доля подарує вам можливість вибору, ви мали можливість зробити його серцем, а не на калькуляторі))", - підкреслила Мішина.

Нагадаємо, Ксенія Мішина до останнього приховувала свої наміри на проекті. А перед фіналом Ксенія написала пост в якому "виправдалася" за рішення, зазначивши, що це її життя і її право. Однак, "противники Еллерта" почали писати обурені пости про її вибір ще до фіналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти