"Всі вже зрозуміли": Ксенія Мішина проговорилася з приводу переможця Холостячки

18 грудня 2020, 15:21оновлено 19 грудня 2020, 00:23
Ксенія Мішина поділилася своїми думками з приводу переможцями шоу Холостячка, і фанати відразу ж зрозуміли, кого вибрала акторка.
Холостячка 2020
Холостячка 2020 / СТБ

Фінал шоу Холостячка пройде 18 грудня 2020 на СТБ. Найбільше суперечок розгорілося через те, що глядачі не можуть вибрати - хто ж більше підходить Ксенії - Олександр Еллерт чи Олексій Тригубенко.

Ксенія Мішина так натякнула, кого збирається вибрати на шоу Холостячка, що у глядачів більше не залишилося сумнівів з приводу фінала програми.

Про своє прийняте рішення Ксенія Мішина написала в Instagram.

відео дня

"Ну що, дорогі мої, залишилося зовсім не довго і ви дізнаєтеся, чим закінчиться ця історія. Звичайно закінчиться тільки телевізійна її частина, життя триває і для мене це лише початок. Так багато суперечок про те, яким повинен бути мій вибір. Серце або розум, досвід минулого або сміливість і надії на майбутнє, страхи або довіру - вирішувати тільки мені", - пише Мішина.читайте такожХолостячка 2020 випуск 9 18-12-2020 - кого вибрала Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / СТБ

Як в дитинстві, коли вперше потрібно вийти на сцену дитячого садка, щоб розповісти віршик, завтра я зроблю вибір перед усією країною. Чи страшно мені?! Ні. Я не боюся жити, не боюся любити, не боюся довіряти. З кожним днем мені хочеться все сильніше і яскравіше відчувати смак життя, відчувати ніби під пальцями не рельєф. Мене не лякає шорсткість або невідомість, адже це і є унікальність. Головний висновок який мені подарувала доля на цьому проекті: не потрібно шукати того, хто зробить тебе щасливим, того хто може компенсувати відсутнє. Потрібно бути наповненою і самодостатньою і тоді ти зможеш повною мірою насолодитися партнером побачивши в ньому те, що не може розгледіти ніхто інший", - пояснила вона свій вибір.

читайте такожАндрій Рибак зізнався, чи спілкується з ним Ксенія Мішина після Холостячки

"Та всі вже давно зрозуміли, кого ви вибрали. Ви в машині Еллерта, дивани, кухні, ефіри, занадто багато зливів було... Ну серцем, так серцем. Тепер поспостерігаємо, що буде далі), Це набагато цікавіше, як на мене)",

'Всі вже зрозуміли': Ксенія Мішина проговорилася з приводу переможця Холостячки

"Судячи з тексту вже напевно знаю хто буде переможцем ",

'Всі вже зрозуміли': Ксенія Мішина проговорилася з приводу переможця Холостячки

"Я дуже-дуже чекаю і так хочу, щоб ви вибрали Сашу. Ви неймовірна пара",

'Всі вже зрозуміли': Ксенія Мішина проговорилася з приводу переможця Холостячки

"Ну нарешті вже з Еллертом зможете відкрито показати це і не ховатися, а то уявляю як набридло вже. І так ясно було що ті квіти незвичайні від нього були днями і собака сподіваюся теж вже ваша",

'Всі вже зрозуміли': Ксенія Мішина проговорилася з приводу переможця Холостячки

Нагадаємо, подивитися фінал шоу Холостячки можна 18 грудня на СТБ о 19-00. Подивитися і почитати огляд всіх випусків шоу Холостячка можна на Главреді. Після фіналу відео з'явиться на телепорталі і на Ютуб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти