"Бій добра і блювоти": Мішину і Еллерта атакують армії хейтерів

22 грудня 2020, 10:09
Ксенію Мішину і Олександра Еллерта хейтери "завалили" повідомленнями і коментарями за фінал Холостячки. Ведучий і сценарист зробив заяву.
Олександр Еллерт
Олександр Еллерт / СТБ

У фіналі шоу Холостячка 18 грудня за серце Ксенії Мішиної змагалися Льоша Трегубенко і Саша Еллерт. Фанатські симпатії розділилися майже порівну, і після вибору Ксенії Мішиної, розгорілася хейтерская істерика в мережі.

Олександр Еллерт у своєму Instagram зазначив, що звинувачення і образи не припиняються протягом трьох діб після фіналу, і зробив всім незадоволеним пропозицію.

"Після фіналу #холостячка в Україні залишилася без фаланги великого пальця величезна кількість людей... стерли, писавши істеричні промови. Ви взагалі в курсі, що злим людям Дід Мороз не тільки не приносить подарунки, а й забирає у них плазми. читайте такожХолостячка 2020 як пройшов фінал 18-12-2020Мені здається, що коли людина злиться, навколо неї якась хмара злості утворюється... тому звертаюся до матусь, які пишуть з декрету... акуратніше пліз - цю хмару може вдихнути ваша дитина, а другого гітлера ми не переживемо...",- жартує він.

відео дня

Однак, несподівано він вирішив "взяти удар на себе" і запропонував всім хейтерам висловлюватися на його сторінці.

"Для тих, кого ще штормить від невисловленості welcome в коментарі... ми з моїми бусинками вас чекаємо.. Хай почнеться бій добра і блювоти...", - запропонував Эллерт.

Холостячка 2020-Саша Еллерт і Ксенія Мішина
Холостячка 2020-Саша Еллерт і Ксенія Мішина / СТБ
  • "Армія Ксюллертів готова до оборони завжди. Тому що дуже сильно любимо вас з Ксюю і готові всіх хейтерів рвати",
  • "Як Еллерт може не подобається? Він - суцільне море чарівності. Кращий з кращих. Умнічка. У Саші суцільні достоїнства",
  • "Кажуть, що з ножа їсти не можна — злим будеш... у мене питання до деяких людей беруть участь в обговореннях.- ...Ви що ... бензопилу облизуєте?",
  • "Люди просто сильно перенервували протягом проекту, і трошки забули, де закінчується їх особисте життя і починається ваше",
  • "Потрібно знімати з Рибаком не те, як ви дивитеся побачення, а як ви читаєте коментарі",
  • "ну якщо ж не буде цієї боротьби, не буде шоу , нудно буде без цих матусь",

Нагадаємо, Ксенія Мішина до останнього приховувала свої наміри на проекті. А перед фіналом Ксенія написала пост в якому "виправдалася" за рішення, зазначивши, що це її життя і її право вибору. Однак, "противники Еллерта" почали писати обурені пости про її вибір ще до фіналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти