StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вона дуже обпеклася": що відбувається з Аллою Пугачовою насправді

27 червня 2024, 21:44
12017
Тетяна Лазарєва заявила, що Алла Пугачова і Максим Галкін покинули РФ заради дітей.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Тетяна Лазарєва розповіла, чому Пугачова і Галкін виїхали з РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Російська ведуча Тетяна Лазарєва, яка публічно засудила вторгнення РФ в Україну, висловила свою думку про Аллу Пугачову і Максима Галкіна.

В інтерв'ю виданню "Гордон" Лазарєва зазначила, що Пугачова і Галкін виїхали з країни-терориста РФ заради своїх дітей.

відео дня

Як зазначила Лазарєва, багато російських знаменитостей замовчують повномасштабне терористичне вторгнення РФ в Україну, оскільки бояться втратити фінанси і визнання.

Дмитро Гордон сказав, що Галкін і Пугачова все ж мали, що втрачати.

"І він, і Алла Борисівна, так. Але Алла Борисівна теж завжди була конформісткою в цьому сенсі. При тому вона дуже обпеклася, коли виступила довіреною особою Прохорова. Вона зрозуміла, що це взагалі не її все. І потім, послухайте, у них маленькі діти, і, звісно, з їхнім внутрішнім стрижнем залишатися там і робити вигляд, що нічого не сталося, і залишати там дітей, це просто неможливо", - розповіла Лазарєва.

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Алла Пугачова показала романтичну прогулянку з Максимом Галкіним на яхті. Звісно, не обійшлося і без уїдливих коментаторів із терористичної Росії, які традиційно називають пару "онуком і бабусею".

А також Юрій Рибчинський заявив, що місяць тому телефонував Аллі Пугачовій. Артист не став повністю переказувати розмову з Пугачовою, але заявив, що згоден з її думкою щодо країни-окупанта Росії.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти