StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Королева абсурду Волочкова розповіла про роман з "забороненим" Джимом Керрі 20 років тому

15 листопада 2022, 18:50
Скандальна балерина заступилася за голлівудську зірку.
Анастасія Волочкова, Джим Керрі
Анастасія Волочкова розповіла про роман з Джимом Керрі / instagram.com/volochkova_art, imdb.com

Міністерство закордонних справ країни-терориста назавжди заборонила ряду діячів родом з Канади в'їзд в РФ. Серед них виявився підтримуючий Україну американо-канадський комік Джим Керрі.

Зірка Маски та Брюса Всемогутнього з тонкою дотепністю відреагував на таке рішення РФ, підкресливши свою повну байдужість до їх заборон.

Однак за Керрі поспішила заступитися Анастасія Волочкова, яка і в цій події знайшла привід пропіарити себе і своє бурхливе особисте життя. Так російська балерина заявила російським ЗМІ, що мала романтичний зв'язок з актором на початку двохтисячних років.

відео дня

"Мене з ним пов'язували дійсно людські дуже близькі стосунки. Він прилітав в 2002 році на мій спектакль Жизель у Великому театрі. ... У мене були гастролі з Великим театром. Він прилітав на них. Ми спокійно з ним зустрілися, це були чудові романтичні стосунки, зустрічі і все таке", - замріялася Анастасія.

Рішення МЗС РФ Волочкова вважаэ вкрай дурним: "Всі політичні забобони, що забороняють артистам перетинати кордони туди і назад – це повна маячня і реальний абсурд".

Нагадаємо, раніше Волочкова розгнівала росіян серією знімків з лазні. Як відомо, опальна балерина велика любителька "попаритися". На своїй сторінці в Instagram вона вирішила показати, як проходив один з її сеансів з новим банщиком.

Також ми писали, що Волочкову розкритикували за нескромне вбрання. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала у сукні без бюстгальтера. У такому образі вона знімалася в новому кліпі на свою пісню.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти