StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Коли замість мізків-какашки": Гордон показав силіконову патріотку РФ без освіти

21 жовтня 2022, 17:35
Майстер з макіяжу "доносить правду до своїх фоловерів" за допомогою силіконового рота.
'Коли замість мізків-какашки': Гордон показав силіконову патріотку РФ без освіти
Блогерша з Криму, яка ненавидить Україну

Є в Криму такий блогер, як "Олечка Фомочка", яка сильно любить Росію, що напала на Україну, а також практично в кожних своїх сторіз принижує Україну і українців.

Вона-частий гість телеграм-каналу "Боже, яке кончене". А тепер, на неї звернув увагу телеведучий і журналіст Дмитро Гордон.

Силіконова патріотка Росії, яка працює майстром макіяжу і не має вищої освіти, бризкає слиною від того, що їй написують "націоналісти з сусідньої країни".

відео дня

"Навіть якщо Росію оголосять країною-ворогом усього світу, я ніколи не відмовлюся від своєї нації, своєї країни і вже тим більше, любові до Росії", - каже вона своїм силіконовим ротом, згадуючи діда, який "воював, мав два наскрізних поранення в спину, і яким вона пишається".

Україну, в якій вона народилася, кримчанка називає "сусідньою країною". Вона каже, що українцям не зрозуміти, що таке "любов до батьківщини" і додає, що в 2014 році, коли "з сусідньої країни хотіли зносити пам'ятники Леніну", губата патріотка в свої 19 років охороняла їх, тому що "це святиня".

Вона також додає, що їй абсолютно плювати [нецензурн.] і вона не буде відповідати на погрози і повідомлення "громадян сусідньої країни". Однак, сторінка " Олечки Фомочки "стала закритою і відправити їй повідомлення більше не можна, тому що їй"все одно".

Нагадаємо, раніше Кримська блогерка, яка називає себе "Олечка Фомочка" і нещодавно матом зверталася до українців, а також вила в Instagram, як сильно вона любить Росію, знову не пройшла повз ситуацію.

Зокрема, "олечка", яка за допомогою макіяжу і волосся зробила з себе трансвестита з гігантськими губами, опублікувала сторіз, де прокоментувала удар по Новофедорівці в Криму.

"Все, що Вам пишуть про подію в Новофедорівці..ня. Ви адекватно мислити навчитеся", - пише інтелектуальна блогерша.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти