StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Коли твій дідуня - Термінатор: зять Шварценеггера показав смішне фото з онуками

31 липня 2024, 14:08
667
Крісс Пратт поділився, як Залізний Арні бавиться з дітьми на кухні.
Арнольд Шварценеггер
Арнольд Шварценеггер новини - Пратт показав Шварценеггера в домашній обстановці / колаж: Главред, фото: instagram.com/schwarzenegger

Днями легендарний Термінатор, Конан-варвар і Коммандо Арнольд Шварценеггер відсвяткував 77-ий День народження. Зіркові друзі та вся його величезна родина вітали артиста з цим святом.

Не залишився осторонь і зять Шварценеггера, американський актор Кріс Пратт, який є чоловіком старшої доньки Залізного Арні Кетрін. У своєму блозі в Instagram він залишив тестю зворушливе привітання.

"З днем народження, Арнольде! Ти єдиний у своєму роді. З нетерпінням чекаю ще одного року мудрих порад, хороших сигар, шахових поєдинків і годування домашнім печивом численних тварин, які живуть на твоїй кухні", - написав Пратт.

відео дня

Крім того, він показав кумедне фото Шварценеггера, яким його бачила тільки сім'я. У кадрі він та дві його онуки, трирічна Лайла і дворічна Елоїз, спілкуються на кухні разом із домашньою свинкою, та їдять печиво.

Арнольд Шварценеггер з онуками
Арнольд Шварценеггер новини - Пратт показав Шварценеггера в домашній обстановці / instagram.com/prattprattpratt

Хто такий Арнольд Шварценеггер?

Арнольд Шварценеггер - культурист, актор і політичний діяч. П'ятиразовий володар титулу "Містер Всесвіт" і семиразовий - "Містер Олімпія", засновник конкурсу бодібілдингу "Арнольд Класік". 38-ий губернатор американського штату Каліфорнія (2003-2011). Володар премій "Золотий глобус" (1977), "Сатурн" (1992) та іменної зірки на голлівудській Алеї слави. Найвідоміші кінороботи: "Конан-варвар" (1982), "Хижак" (1987), "Згадати все" (1990), серія фільмів "Термінатор".

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Беверлі хіллз" Торі Спеллінг розповіла про останню розмову з покійною Шеннен Доерті перед смертю акторки після тривалої боротьби з онкологією.

Також рок-легенда на пенсії Оззі Осборн жорстко розкритикував Брітні Спірс за танці. Сім'я співака поспівчувала поп-діві, а сам "Князь темряви" не став пом'якшувати своє роздратування.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти