StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кейт Міддлтон зганьбилася в клініці, де спробувала спекти млинці для літніх

23 лютого 2023, 15:57оновлено 24 лютого 2023, 10:42
Кулінарія - це явно не коник герцогині Кейт Міддлтон.
Кейт Міддлтон, принцеса Кетрін
Кейт Міддлтон, принцеса Кетрін / ua.depositphotos.com

Принцеса Уельська опинилася в смішній ситуації, коли спробувала перевернути млинець під час візиту в будинок престарілих на Масляну.

За інформацією The Daily Mail, 41-річна Кейт Міддлтон, яка раніше цього тижня відвідувала премію BAFTA в Лондоні разом з принцом Вільямом, посміхалася, коли сьогодні вранці прибула до будинку літніх людей Оксфорд-хауса в Слау.

Під час майстер-класу з млинців, організованого в закладі, Кейт зізналася, що троє її дітей жадають спекти млинці, коли вони повернуться додому зі школи сьогодні вдень. Тому Кейт сподівалася отримати урок з готування млинців, щоб порадувати спадкоємців. "Мої млинці завжди прилипають до сковороди або закінчуються на стелі або на підлозі. Перший - завжди грудкою", - сказала герцогиня.

Виливши млинцеве тісто на сковорідку, Кейт раз у раз колупала сиру масу спеціальною лопаткою. "Ось де я помиляюся, я завжди намагаюся повернути їх занадто швидко", — сказала вона.

"Можливо, тепер мої діти не захочуть, щоб я пекла з ними млинці, коли вони прийдуть додому зі школи", - пожартувала Кейт.

Коли Кейт знову спробувала перевернути млинець, той вирішив не здаватись і міцно прилип до сковороди. Результат - зім'ята млинцева маса, розмазана по тарілці.

Блін Кейт Мідлтон
Блін Кейт Мідлтон / The Daily Mail

Зазначимо, невістки короля Чарльза III Меган Маркл і Кейт Міддлтон не в найкращих стосунках. Принц Гаррі у своїх мемуарах розповів, чому між красунями склалася ворожнеча.

Західні ЗМІ пишуть, що це і послужило причиною численних конфліктів в королівській родині.

Ще при першій зустрічі майбутніх родичок Гаррі зазначив, наскільки зарозуміло виглядає принцеса Уельська на тлі простачки Маркл. Дружина принца Вільяма відповідала холодом на всі спроби Меган до зближення.

Нагадаємо, нещодавно Букінгемський палац буквально потрапив під повне цунамі. Всьому виною-книга одкровень молодшого сина тепер уже Короля Чарльза і загиблої принцеси Діани - принца Гаррі.

У своїй книзі "запасний", яка надійшла в продаж 10 січня, Гаррі шокував одкровеннями не тільки про особисте життя, а й про буття всього королівського палацу.

Зокрема, принц Гаррі детально описав бурхливе рандеву з Меган Маркл з перших днів їхніх стосунків.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти