Каньє Уест передумав йти у президенти

15 липня 2020, 17:38
Американський репер Каньє Уест незабаром після рішення висуватися в президенти США, змінив своє рішення, і не буде складати конкуренцію Дональду Трампу.
Каньє Уест більше не йде в президенти
Каньє Уест більше не йде в президенти / Reuters

Американський репер Каньє Уест передумав балотуватися в президенти США, незважаючи на своє гаряче бажання всього кілька днів тому.

Про зміну думки Уеста повідомив керівник фірми, яка допомагає кандидатам брати участь у голосуванні Стів Крамер, пише видання Intelligencer.

За словами Крамера, сім'я Уеста найняла його, щоб забезпечити підтримку реперу у Флориді і Південній Кароліні.

відео дня

Крамер не уточнив причину, з якої Каньє відмовився від політичних амбіцій, і обіцяв "як про щось дізнається, відразу ж поділиться".

Тим часом TMZ повідомляє, що сім'я Каньє Уеста серйозно стурбована станом його здоров'я. Члени сім'ї репера вважають, що рішення балотуватися в президенти Уест прийняв, коли у нього був напад біполярного розладу.

У артиста напад трапляється двічі на рік. І він назвав його "суперсилою". Цього разу вона його ледь не підвела - репер збирався скласти конкуренцію своєму другові Дональду Трампу.

Нагадаємо, що Доанье Уест заявив про своє бажання балотуватися в президенти США на початку липня. Його вирішив підтримати винахідник Ілон Маск

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти