StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Канделакі виклала в Мережу фото ізраїльського паспорта Собчак, з яким та втекла з РФ

27 жовтня 2022, 18:27
Російська пропагандистка Тіна Канделакі оприлюднила фото ізраїльського паспорта Ксенії Собчак, існування якого та спростовувала.
Собчак, Канделакі
Ксенія Собчак і Тіна Канделакі / колаж УНІАН

Російська пропагандистка Тіна Канделакі виклала в Інтернет знімки ізраїльського паспорта скандальної журналістки і Політика Ксенії Собчак (існування якого та нещодавно категорично заперечувала). Фото з'явилися в Telegram-каналі Канделакі.

Путіністка звинуватила Собчак у брехні щодо другого паспорта. Цілком ймовірно, саме з ним Собчак зуміла спішно покинути Росію і опинитися в Литві транзитом через Білорусь.

Якщо фото не брешуть, то документ Собчак був виданий відносно недавно ‒ 20 вересня нинішнього року (а термін дії документа - до 2027 року).

"Світ, який ще вчора був відкритим і простим, став небезпечним і незрозумілим. Особливо для нас, людей, які не мають інших паспортів, крім російського, і не мають інших карт, крім карт російських банків, які на сьогоднішній день вже ніде не працюють", - писала Собчак в березні цього року

Також цікаво, що на фото видно ‒ громадянство "Землі обітованої" Собчак отримала майже одразу після початку повномасштабного військового вторгнення – 28 березня 2022 року. І лише у вересні для неї був виготовлений паспорт.

Нагадаємо, раніше в ніч на середу, 26 жовтня, Ксенія Собчак поспіхом втекла з Росії. Ймовірно, вона вирішила покинути країну, коли дізналася, що її можуть спробувати затримати силовики.

Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський у своєму Telegram-каналі писав - Собчак повинні були затримати в рамках кримінальної справи, яку порушили за заявою чоловіка Тіни Канделакі – директора з особливих доручень в "Ростеху" Василя Бровка.

Також є інформація. що Собчак заплутувала сліди - вночі купила квиток в Дубай, а потім – до Туреччини. Однак натомість вона поїхала до Литви через Білорусь.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти