StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Який ти воїн? Куди ти йдеш?": Харчишин розповів, з яким серцем відпускав сина в ЗСУ

22 вересня 2023, 11:54
4382
Фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, як змінився його старший син Іван після того, як вступив до лав ЗСУ.
Харчишин, син
Як каже Харчишин його син до російського вторгнення був пацифістом / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

Музикант і вокаліст українського попрок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, як сильно змінився його старший син Іван після того, як вступив до лав української армії. Про це артист розповів в інтерв'ю проєкту "Кар'єрист".

Як каже Харчишин, його старший син-випускник філософського факультету і ніколи не тримав у руках зброю (був пацифістом).

Але Іван у свої 25 років ні на мить не роздумував над тим, чи встати на захист Батьківщини. У перший же день повномасштабної війни він записався в тероборону і поставив рідних перед фактом.

відео дня

"Він каже мені: "Я хочу, щоб ти залишився з малюками, щоб ти про них піклувався, а я піду". Він їхав з Юлею (ексдружина співака – Главред), з дітьми в машині. У Житомирі вийшов і записався. Увечері у нього вже був АК. [ ... ] Він взагалі проти зброї. Він агностик, пацифіст, філософ. Ще й в окулярах. Я просто думав: "який ти воїн? Куди ти йдеш? Він взагалі був проти війни. Не грався іграшковою зброєю. Зараз, коли ми бачимося, виходить до мене чоловік. Він - чоловік, а я – цивільний", – каже музикант.

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причина зникнення співака Олега Винника з публічного простору.

Як переконує музикант, він побував нещодавно з благодійним концертом у Львові, де і почув розповідь про волонтерську діяльність Винника - з автомобілями для ЗСУ.

Пізніше Валерій Харчишин прокоментував чутки про свій роман з журналісткою Яніною Соколовою.

"Треба сказати, що ми дійсно друзі. У нас були різні моменти в житті, коли ми трохи лаялися, але ми справді друзі. Говорити про стосунки я поки не збираюся. Я не можу залучити іншу сторону. Це може бути будь-хто, але я не можу залучити без їхньої згоди. Я не можу говорити про Юлю без її згоди", ‒ відповів музикант.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти