StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як виглядати стильно чоловікові цього літа: Микита Добринін і його модні луки

23 червня 2023, 12:45
Ведучий Микита Добринін займається спортом і виглядає стильно цього літа.
Микита Добринін
Микита Добринін - той ще модник / Instagram / nikitadobrynin

Всі звикли читати матеріали про те, як виглядати модно і стильно, які носити окуляри і прикраси, але якщо ти ... жінка. Главред же вирішив задатися питанням, як може чоловік виглядати стильно, що він повинен надіти, а також чи може носити якісь аксесуари, а не тільки годинник.

Взяти, наприклад, колишнього холостяка і ведучого - Микиту Добриніна. Незважаючи на розлучення з блогеркою Дашею Квітковою, Добринін виглядає щасливим, доглянутим і здоровим. Він тренується в залі, а також з'являється на своїй сторінці в Instagram у модних чоловічих образах. Ми вирішили звернути увагу на образи Микити і виділити тренди міської чоловічої моди літа 2023 року.

1. Льон

Микиту часто можна помітити в лляних костюмах темних кольорів. Такий вибір - прекрасна ідея для міського літа. По-перше, тканина має "охолоджуючу" функцію. По-друге - такий варіант відмінно підходить для міста. У ньому можна і на зустріч, і на шопінг, та що вже там, в ефір теж можна.

відео дня

Модний Микита Добринін
Модний Микита Добринін / Instagram / nikitadobrynin

2. Браслет

Добринін також носить аксесуари та прикраси. Цього літа він вибрав масивний золотий (або "під золото") браслет, який видно з-під сорочки і він відмінно виглядає разом з чорним льоном.

3. Широкі джинси

Мода на широкі джинси-труби торкнулася не тільки жінок. Чоловіки також відійшли від обтягуючих скінні та "моднічають" в Wide-Leg Jeans. Доповнити такий образ можна футболкою з довгим рукавом і кепкою. Як це зробив Добринін. До речі, відмінно підкреслює образ спортивне взуття з контрастною підошвою.

Микита Добринін і його модні літні луки
Микита Добринін і його модні літні луки / Instagram / nikitadobrynin

4. Окуляри

Чоловіки також поступово відмовляються від улюбленої "поліцейської" форми і переходять на більш класичні форми. Вайфарери, котрі носить Микита, стали так популярні завдяки тому, що підходять практично до будь-якого повсякденного образу, від класики до кежуала.

Микита Добринін і його модні літні луки
Микита Добринін і його модні літні луки / Instagram / nikitadobrynin

5. Взуття

Ну і куди ж без улюблених усіма тапок. Ця модель є унісекс, її можуть носити, як чоловіки, так і жінки. Такий закритий варіант тапок - тренд цього літа і відмінний міський зручний варіант. До речі, вони є в різних кольорах, під кожен новий образ.

Микита Добринін і його модні літні луки
Микита Добринін і його модні літні луки / Instagram / nikitadobrynin

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти