StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зараз виглядає Юлія Тимошенко в реальному житті - свіжі фото

22 листопада 2023, 18:15
Відомий фотограф поділився новими знімками лідера "Батьківщини" в строгому вбранні.
Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко на 7-му Українському жіночому конгресі в Києві - як виглядає політик / колаж: Главред, фото: instagram.com/yulia_tymoshenko

Українська політична і державна діячка, лідер партії "Батьківщина" і народний депутат Юлія Тимошенко відвідала 7-ий Український жіночий конгрес у Києві. Свіжі фото політика на своїй сторінці в Facebook опублікував відомий фотограф Ян Доброносов.

Виступи спікерів Тимошенко слухала в стильному "total-black" луці: сукня-пальто до середини коліна і високі замшеві чобітки на підборах. З прикрас на ній були лише сережки, волосся укладене в зачіску, яка давно стала її візитною карткою - коса навколо голови.

Фотограф зазначив, що був радий зустріти Юлію Володимирівну на форумі, адже пресу давно не пускають на засідання Верховної Ради.

відео дня

З дня на день Тимошенко відсвяткує свій 63-ий День народження. Варто відзначити, що вона виглядає на нових знімках свіжо і не намагається приховати свою зовнішність надмірними уколами краси, які з багатьма зіграли злий жарт.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко на 7-му Українському жіночому конгресі в Києві - як виглядає політик / колаж: Главред, фото: facebook.com/yan.dobronosov

Раніше українська кримськотатарська співачка Jamala емоційно висловилася про те, що в РФ її оголосили в карний розшук. Артистка зазначила, що переживає за безпеку близьких.

Також стало відомо, що блогерка-мільйонниця Саша Бо втретє стала мамою. Вона розкрила стать малюка і показала перші знімки з пологового будинку. Крім того Бо розповіла, яке ім'я дала дитині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти