Як прийняти і полюбити себе - порада від учасниці Топ-модель по-українськи

17 вересня 2020, 19:38
Українська модель і учасниця Топ-моделі по-українськи 2020 Настя Рудая розкрила головний секрет любові до себе.
Анастасія Рудая
Анастасія Рудая / Instagram

Кому-кому, а Насті Рудій любові до себе не позичати. І це допомагає їй досягати всіх висот у житті. Як прийняти і полюбити себе дівчина порадила у випуску шоу "Хто зверху?" на Новому каналі.

Щоб стати успішною, необхідно полюбити себе і побороти комплекси, які заважають розвиватися. У цьому впевнена одна з найяскравіших учасниць третього сезону Топ-моделі по-українськи Настя Рудая. Своїми секретами щодо прийняття себе дівчина поділилася за лаштунками зйомок десятого, ювілейного, сезону " Хто зверху?"

"Ви повинні приймати себе завжди в будь-якому вигляді — і з ранку без косметики і зачіски, і в ошатній сукні з макіяжем, - говорить Настя. - Станьте перед дзеркалом і говоріть собі, що ви красива в будь-якому образі. Повірте, я не завжди відчувала себе красунею. Але змогла переконати саму себе в тому, що я — найкраща!"

Настя Рудая
Настя Рудая / Новий канал

За словами дівчини, з комплексами обов'язково потрібно боротися, адже вони дуже впливають на якість життя.

"Комплекси закривають вас від можливостей, страхи заважають брати від життя ВСЕ. головне-не впадати з крайності в крайність, - зазначила учасниця модельного реаліті Нового каналу. — Наприклад, якщо ви комплексуєте через вагу, просто тримайте своє тіло в тонусі, але ні в якому разі не доводьте себе до анорексії! Пам'ятайте, що кожен гарний по-своєму і нічого поганого в попі або грудях немає".

Як прийняти і полюбити себе - Настя Рудая на Новому Каналі:

Всі свої поради Настя Рудая розповіла в новому випуску шоу Хто зверху на Новому о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти