StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вибачиться і повернеться в Мосвку: в Росії спрогнозували покаяння Лободи

25 листопада 2023, 12:55
Шахназаров заявив, що артистка нібито зневірилася настільки, що незабаром "може вибачитися за все сказане.
Світлана Лобода, Loboda
Світлана Лобода навряд чи повернеться в терористичну Москву / колаж: Главред, фото: instagram.com/lobodaofficial

Російський журналіст Михайло Шахназаров припустив, що українська співачка Світлана Лобода, яка з початку російського вторгнення в Україну, встала на бік своєї Батьківщини, скоро приїде вибачатися на болота.

Як написало пропагандистське видання Стархіт, Шахназаров заявив, що артистка нібито зневірилася настільки, що незабаром "може вибачитися за все сказане", аби приїхати в Москву і почати заробляти, як раніше.

"А ти в курсі, що вона не втрачає надії повернутися сюди? Насправді це так. Вона думає, що все заспокоїться, мовляв, пересидить в Юрмалі, в соснах, та й повернеться. Вона думає, що у неї є можливість повернутися сюди, тому що там заробітку не буде", — заявив пропагандист.

відео дня

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода змусила своїх шанувальників похвилюватися - у її блозі в Instagram з'явилося фото, на якому співачка тримає за руку загадкового чоловіка. При цьому на її пальці красується Обручка з діамантами.

Нагадаємо, Світлана Лобода після початку війни в Україні активно допомагає українцям. Після трагедії на Каховській ГЕС Лобода надала квартиру у Києві для проживання багатодітній родині з Херсона і передала 100 тисяч гривень благодійному фонду для допомоги жителям, які позбулися своїх будинків.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти