Відомий український дизайнер розкрив деталі роману з чоловіком: "Продовжував кохати"

4 жовтня 2024, 01:30
27
Олексій Залевський розповів, що сьогодні відбувається в його особистому житті.
Олексій Залевський
Олексій Залевський новини - Залевський розповів про особисте життя і роман з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/zalevskiy_aleksey

Популярний український стиліст Олексій Залевський рідко дає інтерв'ю. Ще рідше - розповідає про своє особисте життя. Але для Слави Дьоміна він зробив виняток.

Так, у нещодавній бесіді Залевський зізнався, що мало говорить про особисте, бо там у дизайнера штиль вже не один десяток років - він стверджує, що з моменту його останньої закоханості минуло близько 20 років, проте самотність його не обтяжує.

"Я для цього (для того, щоб знайти партнера - прим. редактора) нічого не роблю. Я не проти і бар'єрів не ставлю. Але нема в мене таких людей навколо. Значить нема, значить доля моя така. Я більш спокійно цього ставлюся. Побутовий райдер для мене не важливий", - зазначає він.

відео дня

Також Олексій Залевський розповів, що стать обранців для нього ніколи не була важливою, адже його цікавить особистість загалом. Приміром, він мав близько року роман із чоловіком, який закінчився через зраду. Це сталося 30 років тому, між партнерами було справжнє кохання, але стосунки мали платонічний характер.

"Ми настільки кохали один одного, що в нас жодного разу не було сексу. Це було кохання отаке. Він мене покинув і поїхав. Він зрадив з жінкою. Вона його заразила якоюсь венеричною хворобою ще. Я йому колов уколи і все одно продовжував кохати", - поділився особистим модельєр.

Хто такий Олексій Залевський?

Олексій Залевський - український дизайнер, кінорежисер, творець іменного бренду ZALEVSKIY. Відомий співпрацею з багатьма українськими телешоу - "Караоке на Майдані", "Шанс", "Хто проти блондинок" тощо. Був режисером-постановником шоу "Зірка + Зірка 2".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український комік і зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач поскаржився на проблеми в шлюбі, через які, за його словами, його сім'я "практично дійшла до дна".

Також співачка Камалія вперше зізналася, скільки "пластик" зробила. Вона розповіла, як і чому опинилася на хірургічному столі, та що ще в собі хотіла б змінити.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти