StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Києві відбулася зіркова прем'єра комедії "Любов і блогери"

20 січня 2022, 21:00оновлено 21 січня 2022, 12:59
Вчора, 18 січня, у столичному кінотеатрі "Оскар" (ТЦ Gulliver) відбувся найгучніший допрем’єрний показ фільму "Любов і Блогери". Серед гостей - більше 100 українських зірок та інфлюенсерів.
У Києві відбулася зіркова прем'єра комедії 'Любов і блогери'

Професійні актори та зірки соцмереж на одному екрані: вперше в українському кіно до акторського складу увійшли відомі блогери та популярні персонажі з ТіkТоk та Instagram. "Любов і Блогери" - це фільм нового формату, який демонструє конфлікт різних менталітетів і поколінь.

"Вперше за 30 років українського кінематографу ми поєднали покоління професійних акторів і інфлюенсерів, за якими слідкують мільйони людей у простих, народних умовах, - коментує продюсер фільму Володимир Остапчук. - Ми намагалися створити таку сучасну комедію, яка буде простою та зрозумілою для всіх. Думаю, нам це вдалося. Ми зараз перебуваємо у хвилюючому очікуванні на відгуки від глядачів, тому запрошуємо кожного до перегляду нашої прекрасної, веселої комедії у всіх кінотеатрах країни з 20 січня".

Цього вечора прем’єру стрічки "Любов і Блогери" вперше побачила велика кількість зіркових гостей, серед яких: Юрій Нікітін, Lida Lee, NiNO, Раміна Есхакзай, Павло Зібров, Олег Машуковський, Таня Пренткович, Олександра Пустовіт, Альона Венум, Сабіна Мусіна, Фаїна Тедеєва, Андрій Задвірний, Анна Кузіна, Богдан Юсипчук, Богдан Осадчук, Сергій Халус, Назар Грабар, Міла Кузнєцова, Міла Бараєва, Даня Вегас, Даша Кубик, Олександр Волошин та багато інших.

У Києві відбулася зіркова прем'єра комедії 'Любов і блогери'

"Прем‘єрний показ у Києві був дуже хвилюючим, адже у столиці завжди більш "витончена" публіка. Але, судячи з кількості сміху та оплесків у залі – нам все вдалося. Весь Інстаграм - та що там, весь інтернет шумить, навіть не встигаємо реагувати. Ми отримали масу позитивних відгуків, наша команда не очікувала такої шаленої підтримки", - розповів Євген Таллер, продюсер, співрежисер "Любов і Блогери".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти