StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Обраниця міністра Кулеби засвітила дорогоцінну каблучку на безіменному пальці

22 лютого 2024, 02:00
Світлана Павелецька показала незвичайну прикрасу на домашньому ролику.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Світлана Павелецька з'явилася на свіжому відео з каблучкою на безіменному пальці / колаж: Главред, фото : instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Піарниця та співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба лише з квітня 2023 року зважилися обережно знайомити шанувальників зі своїми романтичними стосунками. Закохані присвячують один одному зворушливі пости в соціальних мережах і все частіше з'являються разом на фото.

Достеменно невідомо, коли почався їхній роман, але розвивається він активно. Наприклад, Кулеба і Павелецька спільно піклуються про домашніх улюбленців, і, ймовірно, живуть разом.

Однак днями, завдяки ролику в блозі Світлани в Instagram, політика і видавницю стали підозрювати в таємних заручинах. Павелецька поділилася затишним домашнім відео, на якому вона заварює чай, і порівнює напій з найтеплішою ковдрою посеред завірюхи.

відео дня

На деяких кадрах на безіменному пальці жінки можна помітити масивну коштовність. Каблучка, сплетена з декількох обідків білого і жовтого металів, на думку уважних шанувальників, цілком могла б зійти за обручку.

Чутки про ймовірні заручини пара не коментує.

Світлана Павелецька
Світлана Павелецька з'явилася на свіжому відео з каблучкою на безіменному пальці / instagram.com/paveletskaya_svitlana

Раніше українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська прокоментувала третє заміжжя під час війни. Артистка заінтригувала фанатів змінами в сімейному стані.

Також ведучий Микита Добринін розповів про нову супутницю. Шоумен вперше після розлучення з блогеркою Дашею Квітковою відкрито заговорив про нову даму серця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти