StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталія Могилевська прокоментувала третє заміжжя під час війни

19 лютого 2024, 21:37
Зірка заінтригувала шанувальників кардинальними змінами в сімейному стані.
Наталія Могилевська
Наталія Могилевська висловилася про шлюб з новим чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Народна артистка України, співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська знайшла довгоочікуване щастя - вона стала мамою двох дівчаток і вірною подругою для коханого чоловіка. І хоч особисте життя вона обговорює охоче, подробиці поки що залишаються таємницею, тож шанувальникам залишається лише збирати деталі по крихтах.

Так у недавньому інтерв'ю для Люкс ФМ Могилевська натякнула на те, що уклала зі своїм обранцем офіційний шлюб. З ведучою Наталією Тур співачка обговорила весілля під час війни.

"Я вважаю, що війна – це не дуже актуальний час для весілля, свята і решти. Тому ми зосередилися на стосунках, на допомозі українцям, військовим. І всі гроші, які є зайві, ми точно будемо витрачати не на весілля, а на те, щоб допомогти українцям якось упоратися із цією жахливою ситуацією", - заявила Наталія.

відео дня

На запитання журналістки про те, чи не бажає вона просто розписатися зі своїм партнером без галасу і пишних вечірок, Могилевська відповіла зустрічним запитанням: "А, можливо, ми вже це зробили?"

Наталія Могилевська та її обранець Валентин були знайомі багато років, перш ніж на початку повномасштабної війни в Україні між ними зав'язався роман. Співачка зазначає, що у стосунках із цим чоловіком почувається особливою і він дарує їй відчуття сім'ї. Артистка, яка раніше була завзятою кар'єристкою, з новим коханим змінила свої пріоритети.

Могилевська двічі була одружена: з 2004 по 2005 рік з бізнесменом Дмитром Чалим, з 2006 по 2011 - з бізнесменом Єгором Долініним.

Раніше у ЗМІ з'явилася новина про те, що "Джокер" Хоакін Фенікс вдруге стане батьком. Його кохана, акторка Руні Мара, з'явилася на світському заході на останніх термінах вагітності.

Також стало відомо, що на День усіх закоханих Віктор Павлік сильно образив молоду дружину. Катерина Репяхова поскаржилася на прикладі свята, що чоловік не прислухається до її бажань.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти