StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Іспанський сором": Руслану висміяли за фото в міні на тлі руїн під Бахмутом

28 червня 2023, 12:39
16370
Благородна справа Лижичко перетворилася на фарс через невдалий вибір вбрання співачки.
'Іспанський сором': Руслану висміяли за фото в міні на тлі руїн під Бахмутом
Руслана Лижичко знялася під Бахмутом в міні-шортах / коллаж: Главред, фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко приєдналася до плеяди вітчизняних зірок, які під час війни свою кар'єру присвятили благодійності на користь ЗСУ та простих українців.

Втім, навіть у такій справі артистка не відмовляється від власного стилю. Днями в TikTok вийшло відео, на якому вона звертається до НАТО з проханням надати українським військам літаки F16.

В якості підтвердження такої необхідності Лижичко звертає увагу аудиторії на місцевість за своєю спиною - ролик був знятий на тлі руїн і воронок від снарядів під Бахмутом. Втім, мало хто звернув увагу на трагічну картинку.

відео дня

Глядачів відволікав зовнішній вигляд Руслани - в небезпечну локацію співачка прибула у футболці, касці і бронежилеті, з-під якого ледь видно міні-шорти. Голі ноги співачки здалися багатьом недоречними при таких обставинах, за що в коментарях над нею стали жартувати: "Руся, люди питають, де штани", "Матню можна було прикрити", " Де брючата? Чи це пляж?", "Мартин босий та в брилі", "Головне, що каску одягла", "Іспанський сором", та ін.

Дивіться відеозвернення Руслани Лижичко, яке викликало сильний резонанс серед глядачів:

Раніше зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк критично висловився про чоловіків, які втекли з України під час війни, і за кордоном не роблять нічого заради перемоги нашої країни.

Також з незвичайною ініціативою виступила Оля Полякова - у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий "Леопард", українська співачка запропонувала свою винагороду за "полювання" на артистів-пропагандистів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти