StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Безхребетне населення": Цимбалюк розкритикував чоловіків, які втікли з України

15 червня 2023, 02:50
Тим, хто забуває трагедію своєї країни, Тарас Цимбалюк пропонує альтернативу - після перемоги не повертатися.
Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк розкритикував бездіяльних чоловіків за кордоном / колаж: Главред, фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор театру кіно, зірка серіалів "Кріпосна", "Кава з кардамоном" і "Спіймати Кайдаша", Тарас Цимбалюк раніше заступався за Влада Яму, якого критикують за втечу до США під час повномасштабної війни.

Тепер же він на своїй сторінці в Instagram вибухнув гнівною тирадою на адресу українських чоловіків, які сидять по закордонах. Тих, які, на відміну від Ями, не займаються навіть благодійністю.

На прикладі свого товариша, який зараз в Америці, Цимбалюк пояснив, що його бентежить - не сам факт виїзду, а байдужість до рідної країни. Перетинаючи кордон такі чоловіки забувають, від чого саме вони втекли з родиною, і не докладають жодних зусиль, щоб допомогти Україні та її захисникам.

відео дня

"Люди з українським паспортом не мають права бути байдужими до війни в Україні. ... Спіймав себе на думці, що у мене, мʼяко кажучи, відпало бажання спілкуватися зі знайомими чоловіками, котрі виїхали з України і АБСОЛЮТНО нічим не допомагають рідній країні у такий [жахливий - неценз.]період. ... Таке безхребетне населення зовсім не потрібне перспективній Україні. Думаю, хай краще такі "українці" миють посуд і обслуговують інші країни. І, звісно, сюди не повертаються!" - заявляє актор.

Сам Цимбалюк залишається в Україні, і хоч працює на культурному фронті, гроші з вистав він з колегами передає на благодійність.

Раніше український ведучий Костянтин Грубич, який замінив Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на 1+1, заступився за хореографа, якого критикують за переїзд до США під час війни.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти