StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ірина Білик непрозоро натякнула на весілля з Дімою Коляденко

20 серпня 2023, 17:50
5051
Шанувальники висловлюють надію, що друга спроба створити сім'ю у Білик і Коляденко виявиться більш вдалою.
Ірина Білик, Діма Коляденко
Ірина Білик підігріла чутки про весілля з Дімою Коляденко / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка Ірина Білик і хореограф Діма Коляденко під час повномасштабної війни в Україні знову об'єдналися в творчий дует. Пара стала багато часу проводити разом і проявляти ніжні почуття на публіці, чим породжує чутки про їх романтичне возз'єднання.

Нещодавно Білик на своїй сторінці в Instagram опублікувала смішний ролик за участю Коляденка. Однак крім кумедного сюжету шанувальників парочки привернула одна деталь в підписі до відео.

У кадрі Ірина і Діма сидять в ресторані: вона п'є коктейль, а він пропонує їй роли. Ледве співачка встигає відкрити рот, хореограф забирає їжу та з'їдає сам. У зв'язку з цим у Білик виникло питання: "Якщо дружина на дієті, чоловік повинен тримати дієту разом з нею?"

Фанати помітили, що співачка вже відкрито називає шоумена своїм чоловіком, і щиро радіють за них. Пара була разом з 2003 по 2006 рік, і за їх стрімким романом тоді стежила вся країна. Після розставання їм вдалося зберегти дружні стосунки, які зараз схоже все-таки переросли в дещо більше.

Дивіться смішне відео з Дімою Коляденко та Іриною Білик:

Раніше стало відомо, що 59-річна Кортні Кокс змушує бойфренда одружитися на собі: зірка "Друзів" заручена вже дев'ять років, але її наречений постійно знаходить приводи не йти під вінець.

Також рідкісним проявом почуттів на публіці зворушила фанатів Даша Кацуріна. Бізнесвумен публічно зізналася Володимиру Дантесу в коханні напередодні важливої події в житті співака.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти