StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Іноагентів прибуло: ще одна російська співачка в списку

21 січня 2023, 16:40
У Росії неможливо бути чесним самим з собою і вільно говорити правду.
монеточка
монеточка / Монеточка / ВК

Ще одну російську співачку, яка виступає під псевдонімом Монеточка, визнали іноагентом. Рішення виніс Російський Мін'юст.

"Відповідно до розпоряджень Мін'юсту Росії до реєстру іноземних агентів включені Д.С. Бесєдіна, Е. А. Гирдимова (Монеточка. - авт.), В.в. Осєчкін, А. М. Устимов, в. м. Харченко, і. Х. Яганов", — сказано в повідомленні на сайті відомства.

Як зазначається, виконавиця "збирала гроші на підтримку України, отримувала підтримку від іноземних джерел, висловлювалася проти країни і живе за межами Росії".

відео дня

Нагадаємо, раніше російська співачка Монеточка (справжнє ім'я-Єлизавета Гирдимова), яка поїхала з терористичної Росії за кордон після початку війни, виступила на підтримку України і білоруської опозиції.

Під час свого концерту, вона вимовила слова, адресовані Україні, Росії та Білорусі. "Росія буде вільною, Слава Україні, Живе Білорусь", – сказала вона зі сцени.

"Мені дуже хотілося відчувати свободу у своїх висловлюваннях. Думаю, це основна причина. В принципі, в попередні роки виходило зберігати баланс. Десь у пісні зашифруйте метафору про те, що ви насправді думаєте, і моя аудиторія завжди вміла читати ці метафори. Але зараз мені не хочеться ховати це за метафорами", - говорила вона в одному зі своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що співачка Наташа Корольова вирішила втекти до адекватної частини своєї сім'ї - мамі і старшій сестрі, які живуть в США. Там вона відзначила новорічні свята.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти