StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська співачка відкрито підтримала Україну

18 січня 2023, 09:20оновлено 18 січня 2023, 11:46
Вона виступила прямо зі сцени, підтримавши у своїй промові Україну.
монеточка
монеточка / Монеточка / ВК

Російська співачка Монеточка (справжнє ім'я — Єлизавета Гирдимова), яка виїхала з терористичної Росії за кордон після початку війни, виступила на підтримку України та білоруської опозиції.

Під час свого концерту, вона вимовила слова, адресовані Україні, Росії та Білорусі. "Росія буде вільною, Слава Україні, Живе Білорусь", – сказала вона зі сцени.

відео дня

Співачка, яка нещодавно стала мамою, раніше говорила про те, що їй, як творчій особистості, вкрай важливо мати свободу слова, з "якої в Росії і до війни було погано, а тепер і поготів".

"Мені дуже хотілося відчувати свободу у своїх висловлюваннях. Думаю, це основна причина. В принципі, в попередні роки виходило зберігати баланс. Десь у пісні зашифруйте метафору про те, що ви насправді думаєте, і моя аудиторія завжди вміла читати ці метафори. Але зараз мені не хочеться ховати це за метафорами", - говорила вона в одному зі своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що співачка Наташа Корольова вирішила втекти до адекватної частини своєї сім'ї - мамі і старшій сестрі, які живуть в США. Там вона відзначила новорічні свята.

Втім, не стала зрадниця і упускати можливість заробити грошей на концертах "загниваючого Заходу". І тут же потрапила в гучний скандал через невдалий, на погляд інфікованих російською пропагандою людей, вибір вбрання. Під час концерту королевою в Майамі одна з дівчат її шоу-балету була одягнена в спідницю в кольорах українського прапора - синьому і жовтому. У соціальних мережах співачку заплювала аудиторія, заради якої вона зрадила Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти