StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хапає ротом повітря: на відео потрапили останні секунди життя Шатунова

23 червня 2022, 19:00
Співакові стало погано на підмосковній дачі. Його забрала швидка, але в реанімації він помер.
юра шатунов
Юра Шатунов помер у реанімації / instagram.com/yuriy_shatunov/

Новина про смерть співака Юрія Шатунова шокувала багатьох. Навіть вже з'явилися новини про те, як потенційні спадкоємці накинулися на майно покійного співака, якого ще навіть не поховали.

За інформацією російського видання Стар хіт, Юрій Шатунов в свої останні хвилини життя відпочивав з друзями на дачі в Підмосков'ї. Під час застілля співак поскаржився на болі в грудях, але таблеток в будинку не виявилося, тому приятелі прийняли рішення відвезти друга в медпункт на машині.

Співака госпіталізували в поліклініку в населеному пункті в селі Растуново. В цей же час, співак потрапив на камери біля входу зафіксували момент, коли під'їхала машина, з якої друзі буквально витягли Шатунова, що знаходиться в напівнепритомному стані: співак хапав ротом повітря і не міг триматися на ногах. Тоді один з друзів буквально звалив на себе Юрія і завів у приміщення.

читайте також"Несправедливо рано!": убиті горем Басков, Галкін, Орбакайте та інші сумують за юрі Шатунову

У поліклініці вони пробули приблизно 10 хвилин, артисту надали першу медичну допомогу і пересадили в швидку, щоб довезти до Домодєдовської лікарні. В дорозі довелося провести близько півгодини. Юрій Шатунов помер, ледь потрапивши в реанімацію.

Смерть Юрія Шатунова

Про смерть співака стало відомо вранці, 23 червня. Концертний директор виконавця Аркадій Кудряшов повідомив, що причиною раптової смерті артиста став обширний інфаркт, який спровокувала відірвалася бляшка в серці.

Пізніше з'ясувалося, що Шатунов вживав спиртне за кілька годин до трагедії. Кудряшов розповів, що вони вечеряли разом - їли раків, пили пиво, як раптом йому стало погано.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти