Медики уточнили діагноз Хазанова

3 липня 2020, 23:20оновлено 3 липня 2020, 23:57
464
Від госпіталізації артист відмовився.
Геннадій Хазанов
Геннадій Хазанов поскаржився на проблеми з серцем / УНІАН

Відомому російському актору Геннадію Хазанову поставили діагноз нестабільна стенокардія.

Як повідомляє Telegram-канал 112, від госпіталізації артист категорично відмовився, однак йому надали допомогу на місці.

Медики оглянули 74-річного Хазанова, йому надали екстрену допомогу у зв'язку з можливим проблемами з серцем. Згодом до нього прибудуть лікарі швидкої допомоги для проведення обстеження.

відео дня

Однак сам Хазанов спростував повідомлення про те, що він викликав лікарів через погане самопочуття. Артист зазначив, що почувається добре і ні про яку госпіталізацію мова не йде.

"Все в порядку. Ніяких лікарів і госпіталізації немає", — підкреслив він.

Нагадаємо, про важкий стан артиста розповіла його помічниця. Уточнюється, що Хазанов раптово почав задихатися, до нього прибули лікарі.

Як раніше повідомлялося, Абдулманап Нурмагомедов, батько відомого бійця MMA, чинного чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова, помер у віці 57 років.

Нагадаємо, Аніта Цой була терміново госпіталізована в одну з московських лікарень, де у неї виявили смертельний коронавірус Covid-19.

Зазначимо, перша ракетка світу Новак Джокович заразився коронавірусом після організованого ним же публічного заходу без соціальної дистанції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти