StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сумна Каменських поміркувала про кохання в повній самоті

14 лютого 2023, 09:58оновлено 14 лютого 2023, 10:38
Такими постами співачка ще більше вказала на те, що в її особистому житті не все гарно.
Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Анастасія Каменських, яка, судячи з чуток, більше не перебуває у стосунках зі своїм чоловіком, репером і продюсером Потапом, поміркувала про любов.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, сумна Каменських лише підігріла чутки про те, що вона самотня. Адже вона ніяк не привітала свого чоловіка Потапа і не написала жодного рядка, щоб вказати на свої почуття до артиста.

Каменських
Каменських / Instagram

"Любов - це велика рушійна сила, яка керує людьми і спонукає до неймовірних поступок. Мати, що любить свою дитину, сини і дочки, що люблять Батьківщину, чоловіки і жінки окрилені почуттям любові – це люди, здатні змінити світ силою своїх почуттів. Бо почуття окриляють, дають сил і роблять нас незламними", - написала артистка.

Нагадаємо, раніше Анастасія Каменських вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками і написала, що за цей час сталося в її житті.

Так, виявилося, що співачка починає повертатися у звичний ритм життя, а також повертати свої ритуали, які вона закинула через хронічний стрес і напад Росії на Україну.

"Привіт, давно не бачилися з вами тут. Не було ресурсу щось викладати. Може, я як-небудь поділюся з вами думками на цю тему. А зараз хочу поступово повертатися і показувати трохи більше своє життя", - написала співачка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти