StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сумна і травмована": Дорофєєва у сльозах зважилася на відвертість

1 лютого 2024, 20:06
Чоловік Наді Дорофєєвої ніжно підтримав співачку в цей складний для неї момент.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва зі сльозами на очах показала себе справжню / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Ще нещодавно українська співачка Надя Дорофєєва показувала свою жіночність у гарячому луці та зі щасливою посмішкою на обличчі, а тепер у своєму блозі в Instagram публікує виворіт своєї "ідеальності".

На сторінці артистки з'явився знімок, на якому Додо постала з почервонілим і мокрим від сліз обличчям, у простій футболці і з хвостом на голові. Вона розповіла про баланс і про те, як складно його дотримуватися.

"Баланс. Він потрібен в усьому. Якщо подивитесь попередне фото в моїй інсті – там я в розкішній червоній сукні, з гарним мейком і червоними губами, усміхнена, яскрава і така впевнена .На цьому фото теж я – сумна, розгублена і травмована. Хто з них справжня? Відповідь - обидві", - пише співачка.

відео дня

Вона зазначила, що не збирається жалітися на своє життя, проте вважає за необхідне показувати і цей вразливий бік себе. Раніше, як і багато хто, вона підтримувала тренд соціальних мереж на ідеальність, але тепер справжнє для неї важливіше за красиву картинку.

Дорофєєву в її рішенні підтримав чоловік, музикант і ресторатор Міша Кацурін. У коментарях під знімком він написав: "Найчарівніша в будь-якому агрегатному стані".

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва зі сльозами на очах показала себе справжню / instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше Міс Україна-2023, 18-річна художниця Софія Шамія, розповіла на конкурсі талантів "Міс Світу-2023" про війну в Україні, а також про красу і багатство нашої країни.

Також блогер-пліткар Беспалов озвучив версію, згідно з якою українська співачка Настя Каменських переїхала в іншу країну до нового чоловіка. Крім того він розповів про долю шлюбу NK з Потапом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти