StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Леді ін ред: Дорофєєва показала свою жіночність в епатажній сукні

30 січня 2024, 04:00
Dorofeeva влаштувала справжню спеку в новому витонченому образі та з яскравим макіяжем.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва в червоній сукні похвалилася жіночністю / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва значно змінила імідж, коли стала сольною виконавицею - у дуеті "Время и Стекло" у неї був підкреслено жіночний образ, тепер же вона вважає за краще демонструвати свою красу з комфортом.

Втім, і за колишніми часами артистка, як виявилося, теж сумує. У своєму блозі в Instagram вона показала яскравий лук, від якого у всіх відпала щелепа. Співачка вбралася в яскраво-червону сукню з відвертим вирізом, який підкреслював її бюст. Також вона використала червону помаду, а волосся вклала з мокрим ефектом.

"Дівчата, а пам‘ятаєте, ми раніше ходили на підборах? Зараз це звучить дивно, але я прям пам‘ятаю, якщо якесь свято і ти не на підборах ‑ то щось сталося! Ну, наприклад, ти зламала ногу. ... відверта – іноді все ж хочеться побути "леді", бо це якийсь миттєвий ефект перетворення. І всі такі одразу – огооо, вааау!" - зізналася Додо і зазначила, що вона дуже кайфонула на фотосесії.

відео дня

Втім співачка наголосила, що і у своє повсякденне, комфортне вбрання вона повернулася з великим задоволенням. Співачка тішиться, що сучасні жінки навчилися любити і приймати себе в будь-якому вигляді, тому привабливість поступово почала виходити із залежності від зовнішнього вигляду.

"Так цікаво, як все змінилося, і ми почали цінувати комфорт, зручність і нарешті – більше приймати себе. Мені це дуже подобається", - каже Дорофєєва.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва в червоній сукні похвалилася жіночністю / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше музичний продюсер Олена Мозгова зізналася, що була жертвою домашнього насильства з боку одного зі своїх чоловіків. Своїм прикладом подолання аб'юзу в сім'ї вона хотіла надихнути читачів на рішучі дії.

Також Сергій Притула довів Лесю Нікітюк до сліз - колишні колеги знову зустрілися на знімальному майданчику, що стало для ведучої дуже сильним потрясінням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти