StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Світу-2023: учасниця від України розповіла на конкурсі талантів про війну

31 січня 2024, 13:27
Софія Шамія спрямувала свою презентацію на те, щоб світ не забував про трагічні події, які зараз відбуваються в нашій країні.
Софія Шамія
Софія Шамія на конкурсі талантів на Міс Світу-2023 розповіла про війну в Україні / колаж: Главред, фото: instagram.com/sfshamie

18-річна художниця Софія Шамія отримала титул "Міс Україна 2023" і представлятиме нашу країну на конкурсі "Міс Світу" в березні 2024 року. На тендітні плечі дівчини лягла серйозна місія - донести красу цілої країни через її власну.

До цього завдання Софія підійшла відповідально - на відеопрезентації, яку вона та її команда зняли до конкурсу талантів на "Міс Світу", вона не тільки розповіла про себе і свої досягнення, а й нагадала всьому світу, що її прекрасна батьківщина зараз страждає через війну.

Шамія представила серію своїх картин, присвячених українським містам. Їх художниця використовує, як інструмент у допомозі постраждалим від російської агресії українцям.

"Коли в Україні почалася війна, я замислилася над тим, як я можу бути корисною для моєї країни, і тоді у мене виникла ідея використовувати свій талант художника для допомоги постраждалим від вторгнення росії, організовуючи благодійні аукціони з моїми роботами. Я хочу, щоб війна закінчилася якомога швидше, і я зроблю все, що в моїх силах, щоб сприяти досягненню цієї мети", - розповіла Софія. Виручені кошти вона спрямовує на допомогу організації "Frontline Medics" та Центру допомоги дітям у Львові.

Дивіться відеопрезентацію Міс України-2023 до конкурсу "Міс Світу":

Раніше український співак Позитив (Олексій Завгородній) жорстко проїхався по продюсеру-втікачу Бардашу і його російському паспорту. Артист спрогнозував долю колишнього українця, який тепер танцює під дудку країни-окупанта.

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва стала мамою, і сталося це кілька років тому. Подробиці цієї події розкрив український продюсер і ведучий Євген Фешак.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти