StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських переїхала в іншу країну до нового чоловіка - блогер

31 січня 2024, 02:02
Беспалов продовжує стверджувати, що шлюб Потапа і NK тепер існує лише на папері.
Настя Каменських
Настя Каменських кинула Потапа і перебралася до нового обранця / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських вже близько року бореться з чутками про те, що в її шлюбі зі співаком і музичним продюсером Потапом серйозні проблеми. Проте шанувальники пари знаходять все нові й нові докази того, що артисти на межі розлучення.

Одним із найбільших прихильників теорії про розлучення Потапа і Насті є блогер-пліткар Богдан Беспалов. Нещодавно він поділився чуткою про те, що Каменських не просто знайшла чоловікові заміну, а вже давно перебралася до нового обранця.

"Настя Каменських з новим чоловіком живе в Іспанії, у неї все добре. Потап десь далеко. Все що Анастасія могла вичавити з Потапа, вона вичавила. І зараз вона нарешті насолоджується життям", - повідомив блогер на своєму YouTube-каналі.

відео дня

Також він розповів, що новий коханий NK - чоловік заможний. Він із радістю вкладається у співачку та її кар'єру, яку вона вирішила будувати в Іспанії. Джерела Беспалова повідомляють, що Каменських планує остаточно покинути Україну, "але виступати під українським прапором, періодично сюди приїжджати, знімати контент і удавати, що красива українка танцює гопака".

Раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи має вона проблеми у шлюбі з Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її родини.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Інші новини про Настю Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти