StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Група "Бумбокс" до сліз зворушила фото з концертами в Маріуполі за день до вторгнення

23 лютого 2023, 11:32
372
Легендарний український гурт "Бумбокс" поділився знімками свого концерту в Маріуполі 22 лютого 2022 року - напередодні російського вторгнення.
Бумбокс. Маріуполь
Андрій Хливнюк з гурту "Бумбокс" / Колаж фото УНІАН та Instagram

Рівно рік тому, 22 лютого 2022 року, напередодні повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну, легендарний рок-гурт "Бумбокс" дав концерт в Маріуполі-в місцевому драмтеатрі (тому самому, на який вже в березні російські окупанти скинули потужну авіабомбу і вбили сотні мирних жителів). Фото з концерту були опубліковані на офіційній сторінці групи в Instagram.

Послухати українські хіти улюбленого гурту тоді зібралися сотні містян. А за кілька годин до цього фронтмен "Бумбоксу" Андрій Хливнюк та інші музиканти колективу взяли участь у мітингу "За єдину Україну" ‒ для того, щоб заявити про суверенітет і цілісність України напередодні повномасштабної війни, в яку тоді ще далеко не всі вірили.

Бумбокс, Маріуполь

Музиканти "Бумбоксу" впевнені, що вони ще повернуться на сцену Маріупольського драмтеатру, який обов'язково знову буде збудований після звільнення міста.

Нагадаємо, раніше, наприкінці березня 2022 року, лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк, який тоді служив у територіальній обороні України, був поранений в обличчя.

Артисту вчасно надали необхідну і допомогу він досить швидко оговтався від поранення. Однак на фото в соціальних мережах Хливнюк вважав за краще приховувати обличчя за допомогою маски або сонцезахисних окулярів.

Нещодавно на його сторінці в Instagram з'явилося фото, на якому він показав наслідки поранення поблизу - на щоці артиста тепер присутній вельми помітний шрам.

До того легендарна пісня "Ой, у лузі червона калина"стала одним із символів опору України російській агресії після того, як Андрій Хливнюк її заспівав під час патрулювання Софіївської площі в Києві у складі тероборони.

Незабаром легендарна рок-група Pink Floyd і її лідер Девід Гілмор використовували запис голосу Хливнюка з цією піснею і записав трек "Hey Hey Rise Up", який швидко зібрав мільйони переглядів на платформі YouTube.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти