StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Труну Кікабідзе прикрасили українським прапором

19 січня 2023, 15:13оновлено 19 січня 2023, 19:01
Церемонія прощання з грузинським актором пройшла в Тбілісі.
Труну Кікабідзе прикрасили українським прапором
/ Скріншот

Труну популярного грузинського актора Вахтанга Кікабідзе, який помер 15 січня у віці 84 років, за рішенням сім'ї була прикрашена двома прапорами - грузинським і українським. Це стало можливим тому, що прощання з легендарним актором проходило в Тбілісі.

За інформацією Обозревателя, сім'я прийняла рішення прикрасити труну прапором України тому, що знала про любов актора до українського народу. Панахида була організована в Церкві Кашветі з 17 по 18 січня. За цей час шанувальники і близькі Кікабідзе змогли попрощатися з ним.

Біля труни актора були розміщені його фотографії, а також вінки, деякі з них приносили з синьо-жовтими стрічками. Актора ховали в закритій труні.

відео дня

Нагадаємо, актор, сценарист і режисер Вахтанг Кікабідзе помер у віці 84 років. Крім творчої діяльності, артист активно підтримував Україну у війні проти Росії.

Кікабідзе був одним з небагатьох знаменитостей, який не боявся говорити правду про кривавий режим Володимира Путіна. Також зірка "Міміно" захоплювався українським народом.

Раньше Вахтанг Кікабідзе витратив на допомогу для української армії всі грошові кошти, які йому вдалося заробити на ювілейному концерті в Батумі. Концерт на честь 84-річчя Кікабідзе пройшов у Батумі 19 липня. Шоу було присвячене Україні і пройшло з аншлагами.

Також Вахтанг Кікабідзе припускав, що чекає президента-диктатора Росії Володимира Путіна. Він допустив, що його "прибере" найближче оточення або доля підготує для нього гідне покарання за скоєні злочини проти людства.

"Ми ж всі християни, якщо він дійсно там існує, то все бачить. Історія пишеться чорним по білому, тому всі гидоти караються. Історія вже показала. Так і хочеться цього. Йому повернутися назад буде дуже важко", - говорив актор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти