StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фронтвумен Kazka вперше зізналася в психічному розладі

2 жовтня 2023, 17:34
Олександра Заріцька поділилася, як їй вдалося подолати непростий період у своєму житті.
Олександра Зарицька
Олександра Заріцька розповіла, як знущалася над своїм тілом в юності / колаж: Главред, фото : instagram.com/kazka.band

Співачка і фронтвумен гурту Kazka Олександра Заріцька - дуже помітна постать українського шоу-бізнесу. Шанувальники цінують її не тільки через талант, але й через яскраву зовнішність, якій хочуть наслідувати. При цьому Саша далека від "стандартів" краси, нав'язаних суспільством.

Зараз вона приймає себе завдяки медитаціям і роботі з психологом, проте далеко не завжди артистка була в такій гармонії з собою. Про це вона вперше розповіла в інтерв'ю для Vogue.

У дитинстві вона була "повненькою енергійною дитиною", але в підліткові роки її це стало турбувати. Недоброзичливі висловлювання сторонніх, наприклад, вчителів на заняттях з танців, привели до психологічних проблем - розладу харчової поведінки.

відео дня

Дівчина морила себе голодом, потім зривалася, їла до потемніння в очах, за що ненавиділа себе. Через це вона тижнями могла не виходити з дому. Потім все повторювалося.

"У підлітковому віці будь-які розлади харчової поведінки, а в мене тут великий досвід, я приховувала від батьків. Свого часу я пробувала всі дієти, зокрема й голодування. Пам’ятаю, тоді було дуже модно голодувати, і всі були підписані на паблік "40 кг". Там дівчата ділилися своїм досвідом, як сидять лише на воді, їдять виключно фрукти чи вдаються до інших жорстких способів схуднення. Багато підлітків були під впливом цих "трендів" і не усвідомлювали, що це вбивство для організму. Їм просто хотілося бути, як всі. Я починала всі ці дієти, не їла по декілька днів, а потім, за класикою, були зриви, психи, сльози — і так це все перетворилося на звичку. Я або нічого не їла, або їла, поки не потемніє в очах. Після того я себе просто ненавиділа, не виходила на вулицю тижнями, а потім знову починала голодування...", - зізналася Заріцька.

Сьогодні артистка знайшла свій баланс в питаннях правильного харчування. "На щастя, зараз я не надаю їжі настільки велике значення. Вона відійшла на другий план. І, як на мене, це правильно: любити, але не робити сенсом життя", - зазначає вона.

Раніше блогер Волошин розповів підписникам скільки грошей заробляє - чоловік Анни Трінчер не став приховувати суми, які йому щомісяця приносять різні онлайн-платформи.

Також політик і спортсмен Василь Вірастюк відверто висловився про своє скандальне розлучення після 15 років шлюбу, а також надмірні "апетити" дружини Інни, через які їм не вдається розійтися мирно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти