StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва прокоментувала новину про вагітність та показала животик

2 жовтня 2023, 19:53
Шанувальники Дорофєєвої дуже чекали новин про її первістка.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність від Міші Кацуріна / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва влітку стала дружиною ресторатора Міші Кацуріна. Їх весілля після близько року стосунків стало сюрпризом для багатьох.

Але на цьому несподіванки для пари не закінчилися. У ЗМІ з'явилися чутки про те, що сім'я артистки скоро стане більше - мішкуватий одяг, якому тепер віддає перевагу Додо, та її недавній похід в жіночу консультацію були сприйняті, як сигнал того, що співачка готується до появи первістка.

Дорофєєва не стала мучити шанувальників очікуванням: на своєму каналі в TikTok вона опублікувала відеореакцію на чутки про свою вагітність під заголовком "Доброго раночку, як то кажуть".

На відео співачка танцює під власний трек, "жонглюючи" свіжими заголовками. При цьому співачка, одягнена в топ і штани, продемонструвала, що її животик зараз абсолютно плаский.

Втім, своє весілля з Кацуріним, яке співачка спершу заперечувала, пара теж приховувала близько місяця. Тепер шанувальники ламають голову, чи могла Додо провернути цей трюк ще раз.

Дивіться реакцію Наді Дорофєєвої на чутки про її вагітність:

Раніше Дорофєєва розповіла смішну історію, як Міша Кацурін робив їй пропозицію. Крім того співачка розкрила, чи стала вона після весілля брати прізвище чоловіка.

Також Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним, який почався ще коли про їх роман ходили лише непідтверджені чутки. Зараз критика обрушилася на пару з новою силою.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти