StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Голлівудський актор заявив про готовність взяти зброю і воювати за Україну

13 квітня 2022, 09:29оновлено 13 квітня 2022, 13:42
740
Актор двічі за останній час побував в Україні.
Голлівудський актор заявив про готовність взяти зброю і воювати за Україну
Голлівудський актор заявив про готовність взяти зброю і воювати за Україну / Reuters

Голлівудський актор Шон Пенн, якому виповнився 61 рік, заявив, що вже сам готовий взяти в руки зброю і воювати на боці України.

Про це він заявив в інтерв'ю американському виданню Hollywood Authentic.

читайте такожШон Пенн попросив мільярдерів купити для України винищувачі і системи ППО

відео дня

На момент інтерв'ю Пенн якраз повернувся зі зруйнованої війною України, де він зустрічався з президентом Зеленським.

"Він був явно зворушений і розгніваний тим, чого став свідком, і він захоплювався людьми, які намагалися стримати російських загарбників. Він також турбувався про те, чи достатньо буде публічних виступів і документальних фільмів знято про трагедію в Україні (він знімався для Vice, поки був там)", - сказано в матеріалі.

Медіа також зазначає, що одним з тих, хто вважає присутність Пенна позитивним моментом, є сам Зеленський. Після його візиту до столиці Офіс президента поширив таку заяву: "режисер спеціально приїхав до Києва, щоб зафіксувати всі події, які зараз відбуваються в Україні, і розповісти світові правду про вторгнення Росії в нашу країну. Шон Пенн сьогодні серед тих, хто підтримує Україну в Україні. Наша країна вдячна йому за такий прояв мужності і чесності".

Сам Пенн розповідає, що він був в Україні двічі. "Я був у Маріуполі. Я був на передовій у Маріуполі в листопаді (2021 року), відтоді він зазнав неймовірного нападу з боку росіян. Я провів час у Києві, у Львові, скрізь між ними. Але Вам навіть не потрібен паспорт, щоб оцінити те, що сталося. Досить подивитися фільм"Зима у вогні". Ці події-це історична спадщина Зеленського, тому що він людина, яка це зробила. У нього ніколи не відберуть те, що він об'єднав українців для боротьби за свою країну", - говорить американський актор.

Пенн активно виступає на підтримку і закликає США вкласти все в підтримку країни і її народу. Сам Шон і некомерційна організація CORE (Community Organized Relief Effort), заснована актором 2010 року, зараз підтримує українських біженців у Польщі. Шон допомагає і продовжує знімати свій документальний фільм, який тепер, ймовірно, буде зовсім іншим, ніж він замислювався спочатку.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн (як володар " Оскара "за головні ролі у фільмах" таємнича річка "і" Харві Мілк"), який вкрай переживає через війну РФ проти України, звернувся до Академії кінематографічних мистецтв і наук. Він запропонував дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти